SON DAKİKA İran’da peş peşe 2 patlama! Yaralılar olduğu bildiriliyor

İran’da peş peşe 2 patlama meydana geldiği bildiriliyor. İran Devlet Televizyonu’ndan aktarılan son dakika bilgisinde, General Kasım Süleymani’nin mezarı yakınında arka arkaya patlamalar meydana geldiği bildirildi.

SON DAKİKA İran’da peş peşe 2 patlama! Yaralılar olduğu bildiriliyor

İran’dan aktarılan son dakika bilgisine göre eski İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’nin ölüm yıldönümünde anma töreni düzenlendi. Anma törenleri yapılırken Kasım Süleymani’nin mezarının yakınında peş peşe patlamalar meydana geldiği aktarılıyor. Patlama sonrasında yaşanan izdihamda 15 kişinin yaralandığına dair bilgiler de geliyor. Gelen son dakika bilgisinde ise patlamalarda en az 20 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

ARKA ARKAYA PATLAMALAR

İran Devlet Televizyonu, İran'dan son dakika bilgisi verdi. Eski İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin ölüm yıldönümünde düzenlenen anma töreni sırasında Süleymani'nin mezarının bulunduğu bölgede arka arkaya patlamalar meydana geldiği öğrenildi. Kalabalığın toplandığı sırada peş peşe 2 patlama meydana geldiği aktarıldı.

son-dakika-iran-da-pes-oese-2-patlama-yaralilar-oldugu-bildiriliyor.jpg

EN AZ 20 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bölgeden aktarılan son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken gelen son dakika bilgisine göre patlamalarda en az 20 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda da yaralı var.

son-dakika-iran-da-pes-oese-2-patlama-yaralilar-oldugu-bildiriliyor-001.jpg

İZDİHAM YAŞANDI

İran'dan gelen patlama haberi ile ilgili tüm detaylar ve son dakika açıklamaları takip ediliyor. 2020 yılında Bağdat Havaalanı'nda bir ABD insansız hava aracı saldırısında öldürülen İranlı General Kasım Süleymani'nin 4. ölüm yıldönümünde düzenlenen anma törenleri sırasında peş peşe patlamalar yaşandı. Patlamanın Kasım Süleymani'nin mezarının bulunduğu Kirman bölgesinde yaşandığı öğrenilirken olay yerinden ilk görüntüler de gelmeye başladı. Görüntülerde patlama sonrasında kalabalığın korku ve panikle kaçışmaya başladığı ve izdiham yaşandığı anlar da yer alıyor. Ambulanslar olay yerine giderken İran Devlet Televizyonu'ndan aktarılan bilgilere göre olayda en az 20 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

son-dakika-iran-da-pes-oese-2-patlama-yaralilar-oldugu-bildiriliyor-002.jpg