SON DAKİKA İsrail dün saldırdığı mülteci kampını yine vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail ordusu Gazze’ye yönelik saldırılarına devam ediyor. Dün akşam saatlerinde Gazze’deki mülteci kampını vuran İsrail ordusu, bugün aynı mülteci kampını yine vurdu. Saldırıda onlarca ölü ve yaralı olduğu bildiriliyor.

SON DAKİKA İsrail dün saldırdığı mülteci kampını yine vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail-Gazze hattında çatışmalar devam ediyor. Dünya gündeminde yer alan bölgedeki son dakika gelişmeleri büyük büyük bir endişeyle takip edilirken İsrail ordusunun saldırıları sürüyor. İsrail ordusu,, dün akşam saatlerinde Gazze'nin kuzeyinde yer alan Cibaliye Mülteci Kampı'na 6 ton bomba kullanarak saldırdı. Bugün aynı mülteci kampına bir saldırı daha yapıldığı öğrenildi.

YİNE MÜLTECİ KAMPINI VURDULAR

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları günlerdir devam ediyor. Dün akşam saatlerinde Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na bir saldırı olduğu dünya basınında yer almıştı. İsrail, aynı mülteci kampına bugün bir kez daha saldırdı. Dünkü saldırıda en az 100 kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce sivilin yaralandığı açıklanmıştı. Filistin Haber Ajansı'ndan aktarılan son dakika bilgisinde İsrail'in bugün yine aynı kampı yeniden bombaladığı duyurusu yer aldı.

son-dakika-israil-dun-saldirdigi-multeci-kampini-yine-vurdu-cok-sayida-olu-ve-yarali-var.jpg

ÇOK SAYIDA CAN KAYBI VAR

Tüm dünya, dün akşam mülteci kampına yapılan saldırıyı konuşurken İsrail bugün bir kez daha aynı kampı vurdu. Onlarca sivilin sığındığı kampta saldırı sonucunda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı öğrenildi.