SON DAKİKA İsrail Gazze'deki mülteci kampını vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail, Gazze’de yine mülteci kampını hedef aldı. İsrail tarafından Cibaliye Mülteci Kampı’na yaptığı saldırıda ilk belirlemelere göre 50 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Saldırıda çok sayıda sivilin de yaralandığı bilgisine yer verildi.

SON DAKİKA İsrail Gazze'deki mülteci kampını vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Bölgedeki son dakika gelişmeleri ve tüm detaylar dünya basınında yakından takip edilirken aktarılan bir son dakika bilgisinde İsrail'in Gazze'deki ir mülteci kampını hedef aldığı belirtildi. İsrail ordusu, Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'nı vurdu. Saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda da yaralı olduğu belirtiliyor.

İSRAİL BİR KEZ DAHA MÜLTECİ KAMPINI HEDEF ALDI

Daha önce yine bölgede mülteci kampını hedef alan İsrail, bir kez daha mülteci kampına saldırı düzenledi. İsrail ordusunun Gazze'nin kuzeyinde yer alan Cibaliye Mülteci Kampı'nı vurduğu bilgisi dünya basınında son dakika haberi olarak yer aldı.

son-dakika-israil-gazze-deki-multeci-kampini-vurdu-cok-sayida-olu-ve-yarali-var-001.jpg

50 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail'in mülteci kampına yönelik saldırısında ilk belirlemelere göre 50 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

150 KİŞİ YARALANDI

İsrail ordusu, Gazze'ye yönelik acımasızca saldırılarına devam ediyor. Bölgeden gelen son dakika bilgisi yine vicdanları yaraladı. Dünyanın tüm gelişmeleri endişeyle takip ettiği bölgeden maalesef bir saldırı haberi daha geldi. İsrail'in hedef aldığı mülteci kampında hayatını kaybeden ve yaralanan siviller oldu. Saldırıda 150 kişinin yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

son-dakika-israil-gazze-deki-multeci-kampini-vurdu-cok-sayida-olu-ve-yarali-var.jpg

KAMPA TAM 6 BOMBA DÜŞTÜĞÜ AÇIKLANDI

Saldırıyla ilgili açıklama yapan Gazze İçişleri Bakanlığı, kampa 6 bomba düştüğünü söyledi.