SON DAKİKA Nablus’ta TRT Haber ekibinin bulunduğu araca saldırı düzenlendi

İsrail-Gazze hattında gerilim devam ederken bölgede gelişmeleri takip eden TRT Haber ekibinin bulunduğu araca saldırı düzenlendiği öğrenildi. Bölgeden aktarılan son dakika gelişmesi ile ilgili detaylar araştırılıyor.

SON DAKİKA Nablus’ta TRT Haber ekibinin bulunduğu araca saldırı düzenlendi

TRT Haber ekibine Nablus'ta saldırı düzenlendi. Nablus'ta görev yapan TRT Haber ekibinin bulunduğu araca saldırı düzenlendiği son dakika olarak ajanslarda yer aldı. Bölgeden aktarılan son dakika gelişmesi ve TRT Haber ekibinin akıbeti merak ediliyor. İşte son durum ve tüm gelişmeler...

TRT HABER EKİBİNİN BULUNDUĞU ARACA SALDIRI

İsrail-Gazze hattındaki tüm gelişmeler ve bölgedeki son durum dünya basınında yer almaya devam ederken gelişmeleri bölgede takip eden TRT Haber ekibinin bulunduğu araca saldırı düzenlendi. Nablus'ta bulunan TRT Haber muhabiri Murat Can Öztürk ve kameraman Ahmet Bağış'ın içinde olduğu araca saldırı düzenlendiği öğrenildi.

son-dakika-nablus-ta-trt-haber-ekibinin-bulundugu-araca-saldiri-duzenlendi-002.jpg

ARACIN ÖN CAMI HASAR GÖRDÜ

Saldırının ardından muhabirlerin bölgeden ayrılarak güvenli bir yere geçmek zorunda kaldığı aktarıldı. Saldırıda aracın ön camının hasar gördüğü bilgisine de yer verildi. Olayın ardından TRT Haber muhabiri Murat Can Öztürk, saldırı anını ve sonrasında yaşananları anlattı.

son-dakika-nablus-ta-trt-haber-ekibinin-bulundugu-araca-saldiri-duzenlendi-001.jpg

MUHABİRLERİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Saldırı sonrasında TRT Haber'den de haber ekibinin durumuyla ilgili açıklama geldi. Muhabirlerin sağlık durumlarının iyi olduğunu açıklayan TRT Haber, muhabirlerin bulundukları bölgeden ayrılarak güvenli alana geçtiklerini aktardı.