Uçaklar pistte çarpıştı yolcu uçağı alev aldı! Ekipler yangına müdahale ediyor

Havalimanında 2 uçağın pistte çarpıştığı ve ardından yolcu uçağında yangın meydana geldiği bildirildi. Japonya’nın başkenti Tokyo’da meydana gelen uçak kazası ile ilgili tüm gelişmeler ve son dakika bilgileri takip ediliyor.

Uçaklar pistte çarpıştı yolcu uçağı alev aldı! Ekipler yangına müdahale ediyor

Japonya’nın başkenti Tokyo’da havalimanına iniş yapmakta olan bir yolcu uçağı ile sahil güvenlik uçağının çarpıştığı öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle yolcu uçağında yangın meydana geldi. Alev alan yolcu uçağına ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Öte yandan uçaktaki 400'e yakın kişinin tahliye edildiği bilgisine de yer verildi. Ekipler yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

İKİ UÇAK PİSTTE ÇARPIŞTI

Uçak kazası, Japonya'nın başkenti Tokyo'da yaşandı. Alınan bilgilere göre, Haneda Havaalanı'na iniş yapmakta olan bir yolcu uçağı, sahil güvenlik uçağıyla çarpıştı. 2 uçağın pistte çarpışmasıyla yolcu uçağında yangın meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle alev alan uçağa ekipler müdahale ediyor. Ekiplerin yangını kontrol altına almaya çalıştığı öğrenildi.

ucaklar-pistte-carpisti-yolcu-ucagi-alev-aldi-ekipler-yangina-mudahale-ediyor.jpg

UÇAKTAKİLER TAHLİYE EDİLDİ

Japonya'nın başkenti Tokyo'da meydana gelen uçak kazasıyla ilgili son dakika haberleri dünya basınında yer almaya devam ediyor. Japonya devlet televizyonu NHK, Tokyo'daki Haneda Havalimanı'nda meydana gelen kazayla ilgili bilgi aktardı. Aktarılan bilgilere göre, yanan uçaktaki 367 yolcu ve 12 mürettebattan oluşan 400'e yakın kişi tahliye edildi.

ucaklar-pistte-carpisti-yolcu-ucagi-alev-aldi-ekipler-yangina-mudahale-ediyor-001.jpg

UÇAĞIN MOTOR KISMINDA PATLAMA

Olay yerinden görüntüler de gelmeye başladı. Paylaşılan görüntülerde uçağın pistte taksi yaptığı sırada motor kısmında bir patlama yaşandığı ve yangın başladığı görülüyor. Yolcu uçağının pistte bir sahil güvenlik uçağı ile çarpıştığı anlar da görüntüler de yer alıyor.