Yolcu trenleri çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yolcu trenlerinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişinin hayatını kaybettiği, 25 kişinin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Meydana gelen kaza dünya gündeminde geniş bir yer bulurken kazanın insan hatası sonucu meydana geldiği aktarıldı.

Yolcu trenleri çarpıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yolcu treni kazası Hindistan’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, tren kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. Tren kazasından ilk görüntüler gelirken kazanın insan hatası sonucu meydana geldiği bilgisine yer verildi. Kazayla ilgili detaylı bilgiler de basında yer aldı. İşte Hindistan’da meydana gelen tren kazasıyla ilgili tüm detaylar…

YOLCU TRENLERİ ÇARPIŞTI

Hindistan’da yolcu trenlerinin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Andhra Pradesh eyaletinde meydana gelen tren kazasında çok sayıda ölü ve yaralı olduğu aktarıldı. İki yolcu treninin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 25 kişi ise yaralandı.

yolcu-trenleri-carpisti-cok-sayida-olu-ve-yarali-var.jpg

4 VAGON RAYDAN ÇIKTI

Kaza, Hindistan’ın Andhra Pradesh eyaletinde meydana geldi. Kazayla ilgili aktarılan bilgilere göre, Vishakhapatnam-Palasa yolcu treni başka bir yolcu treni olan Vishakhapatnam-Ragada yolcu trenine arkadan çarptı. Kaza sonucunda 4 vagon raydan çıktı. Kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi de yaralandı. Yetkililer tarafından yapılan ön soruşturma kapsamında kazanın insan hatası sebebiyle meydana geldiği kaydedildi. Kaza bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bilgisine yer verildi.