6 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? MEB açıkladı Türkiye genelinde…

Hafta sonu tatilini geride bırakırken gözler yeni haftada. Öğrenciler ve veliler 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü tatil mi, okul var mı, yok mu merak ediyor. 1 Mayıs resmi tatili sona ererken hafta başı ile ilgili araştırmalar sürüyor.

6 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? MEB açıkladı Türkiye genelinde…

Okullarda resmi tatil günleri hem öğrencilerin hem de velilerin yakın takibinde. Mayıs ayında uygulanan resmi tatillerden biri de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne özel olmuştu. 1 Mayıs tarihinde okullar ve tüm kamu kurum ve kuruluşları 1 gün süreyle tatil edilmişti. Şimdi ise yaklaşan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatili var. Peki, yarın 6 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Pazartesi okul var mı? Yarın okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okula gidilecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar…

6 MAYIS PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

6 Mayıs 2024 Pazartesi günü okullar tatil mi, değil mi araştırması sürüyor. Arama motorlarında bu soru geniş yer bulurken tatil haberleri yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü için yapmış olduğu herhangi bir tatil açıklaması yok. Bu kapsamda 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü Türkiye genelinde okullar açık olacak.

6-mayis-pazartesi-okullar-tatil-mi-meb-acikladi-turkiye-genelinde.jpg

YARIN OKULLAR AÇIK OLACAK

Yarın Türkiye genelinde tüm illerde okullar açık olacak. Öğrenciler, okullardaki normal ders programlarına devam edecek. Resmi tatil takviminde ise yaklaşan 19 Mayıs resmi tatili var. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatili uygulanacak. Bu yıl 19 Mayıs Pazar gününe denk geliyor.