Açıköğretim Aralık sınavı online mı olacak? AÖF Aralık sınav tarihleri 2023

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi sınav tarihleri araştırılıyor. Gün dönemi sınavlarına çok az bir süre kalırken sınav tarihleri ve sınavın nasıl uygulanacağına dair araştırmalar da sıklaştı.

Açıköğretim Aralık sınavı online mı olacak? AÖF Aralık sınav tarihleri 2023

Açıköğretim sınavlarının tarihleri, online mı, yüz yüze mi olacak sorusunun yanıtı ve sınav giriş belgesi ile ilgili tüm merak edilenler arama motorlarında yer buluyor. AÖF Güz Dönemi sınavlarına çok az bir zaman kaldı. Aralık ayı sınavları ile ilgili tüm merak edilenlere yanıt aranıyor. AÖF Güz Dönemi ara sınavı ne zaman, online mı, yüz yüze mi olacak gibi sorular gündemde yer buluyor. Peki, AÖF Güz Dönemi sınavı ne zaman2023? AÖF Aralık sınavı online mı, yüz yüze mi olacak? AÖF sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak? AÖF sınav yerleri belli oldu mu? İşte tüm detaylar…

AÖF GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV TARİHLERİ 2023

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Sara sınav tarihleri belli oldu. AÖF öğrencilerinin merakla beklediği sınav takvimi açıklandı. AÖF Güz Dönemi ara sınavı 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. AÖF Güz Dönemi dönem sonu sınavı ise 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU MU?

AÖF öğrencilerinin araştırdığı bir diğer konu ise sınav giriş yerleri. AÖF sınav giriş yerleri belli oldu mu sorusuna yanıt aranıyor. AÖF sınav giriş yerleri henüz belli olmadı.

acikogretim-aralik-sinavi-online-mi-olacak-aof-aralik-sinav-tarihleri-2023.jpg

AÖF ARALIK SINAVLARI ONLINE Mİ?

Aralık ayında yapılacak AÖF Güz Dönemi ara sınavının online mı, yüz yüze mi yapılacağı da merak edilen soruların başında geliyor. AÖF sınavlarının online olarak yapılacağına dair herhangi bir açıklama bulunmuyor. Sınavların yüz yüze sınıf ortamında yapılması bekleniyor.

GÜNCEL AÖF SINAV TAKVİMİ

- Güz Dönemi Ara Sınavı: 9-10 ARALIK 2023

- Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 20-21 Ocak 2024

- Bahar Dönemi Ara Sınavı: 20-21 Nisan 2024

- Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25-26 Mayıs 2024

- Yaz Okulu Sınavı: 17 Ağustos 2024