Akıl almaz olay! O ilde okuldan atılan kız öğrenci silahla okulu bastı

Mardin'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız öğrenci, tabanca ile okulu bastı.

Akıl almaz olay! O ilde okuldan atılan kız öğrenci silahla okulu bastı

Mardin'de yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Alınan bilgiye göre lise son sınıfta öğrenim gören bir kız öğrenci okuldan atıldı. Hemen ardından da tabanca ile gelerek okulu bastı. Kız Öğrenci okula girmeye çalışıp kapıya tekmeler atarken havaya da ateş etti. Olay yerine gelen polis ekipleri kız öğrenciyi gözaltına alırken olay anları da kameralara yansıdı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesi merkezinde bulunan Kenan Kösen lisesi önünde Bugün öğlen saatlerinde yaşanan olay şaşkınlık yarattı.

Alınan bilgiye göre Disiplin cezaları ve de devamsızlık nedeniyle bir süre önce okuldan atılan ve ismi açıklanmayan lise son sınıf öğrencisi bir genç kız elinde tabanca ile okulun önüne geldi. Kız öğrenci kapalı olan kapıdan içeriye giremeyince belinden çıkardığı tabancayla Havaya ateş açtı.

Bu sırada okulun içindeki öğrenciler ve çevrede bulunan vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı. Kapının açılmamasına sinirlenen kız öğrenci bu defa kapıyı tekmelemeye başlarken bir vatandaş o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Kız öğrenci okul önünde taşkınlık yapmaya devam ettiği sırada ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.