MEB’den kritik açıklama! Bakan duyurdu, o tarihte her şey sil baştan değişecek

MEB’den tüm öğrencileri ve velilerin planına açıklaması geldi. O tarihten itibaren her şeyi sil baştan değişiyor. Bakan Yusuf Tekin az önce son dakika duyurdu.

MEB’den kritik açıklama! Bakan duyurdu, o tarihte her şey sil baştan değişecek

Milli Eğitim Bakanlığından tüm öğrenci öğretmen ve velileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda okul öncesinden lise son sınıfa kadar okullarda müfredatın değiştirileceği bildirildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıklamasında tarihte verdiği nokta Peki okullarda müfredat ne zaman değişecek?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den milyonlarca öğretmen öğrenci ve veliyi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanı Tekin, okul öncesinden başlayarak lise son sınıfa kadar okullarda müfredatın değişeceğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı, okullarda yapılacak müfredat değişikliğine ilişkin tarihi de açıkladı. Peki müfredat ne zaman değişecek?

OKULLARDA MÜFREDAT BİR BAŞKAN DEĞİŞİYOR

Milli Eğitim Bakanlığının Haziran ayında başlayan koordinasyon toplantıları devam ediyor. Dün yapılan toplantı Sonrasında Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kameralar karşısına geçerek herkesi yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Bakan Yusuf Tekin, yaptığı açıklamada yeni müfredat sürecinin başlayacağını bildirdi.

Okul öncesi ve lise son sınıfa kadar olan tüm sınıflarda müfredat değişikliği yapılacağını belirten Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, şu anda birçok ders tekrarı olduğunu ve öğretmenlerin konuları yetiştirmekte zorlandığını dile getirdi. O sebeple müfredatın gözden geçirilerek yeniden belirleneceğini belirten Yusuf Tekin tarihi de açıkladı.

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DEĞİŞECEK

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin müfredat değişikliği için tarihi de açıkladı. Müfredat değişikliği 2024-2025 eğitim öğretim yılında yapılacak. O tarihe kadar müfredat değişikliği için hazırlıklar tamamlanacak ve kamuoyu ile de paylaşılacak.