Öğretmen önlükleri 24 Kasım için hazır! İşte özel tasarım önlükler

24 Kasım Öğretmenler Günü yaklaşıyor. Her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere hediye olarak verilmek üzere özel tasarım önlükler hazırladı.

Öğretmen önlükleri 24 Kasım için hazır! İşte özel tasarım önlükler

Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere önlük hediye edecek. Özel tasarım önlükler 24 Kasım için hazırlandı. MEB, öğretmenlere hediye etmek üzere iki tip önlük hazırladı. Özel tasarım olan önlükler, Olgunlaştırma Enstitüleri tarafından dikildi. Öğretmenlere özel hazırlanan önlüklerin görselleri paylaşıldı. İşte Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere hediye edilecek önlükler…

ÖĞRETMENLER İÇİN ÖZEL TASARIM ÖNLÜKLER

24 Kasım Öğretmenler Günü için geri sayım başladı. Bugünün ve geleceğin mimarı öğretmenlerimiz için 24 Kasım öncesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel hediyeler hazırlandı. Tasarım önlüklerin hediye edileceği Öğretmenler Günü’nde öğretmenler için hazırlanan iki tip önlüğün görselleri paylaşıldı.

İKİ TİP ÖNLÜK HAZIRLANDI

24 kasım Öğretmenler Günü’nde hediye edilmek üzere iki tip şeklinde hazırlanan önlüklerin görselleri geldi. Sosyal medyada da geniş bir yer bulan öğretmen önlükleri ile ilgili çok sayıda yorum geldi. Özel tasarım olan önlükleri beğenenler çoğunlukta. Bu önlüklerden biri tüm kademelerde kadın ve erkek öğretmenlerin giyebileceği şekilde tasarlandı. Diğeri ise sadece anaokulu öğretmenleri ve okul öncesi öğretmenleri için tasarlandı.

ogretmen-onlukleri-24-kasim-icin-hazir-iste-ozel-tasarim-onlukler.jpeg

AĞUSTOS AYINDA GENELGE YAYIMLANMIŞTI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler konulu genelge, 21 Ağustos 2023 tarihinde yayımlanmıştı. Söz konusu genelgede, öğretmenlerin mesleki temsil ve öğrencilere rol model olma bakımından önlük giymeyi tercih etmelerinin teşvik edilmesine yönelik madde de yer almıştı.

ogretmen-onlukleri-24-kasim-icin-hazir-iste-ozel-tasarim-onlukler-001.jpg