10 Bin TL Maaş Alan Emekliye KIYAK! Bayram Öncesi 12.000 TL Ek Para Yatacak

10 Bin TL maaş alan emekliye kıyak müjde bayram öncesi geldi. Emeklinin hesabına 12.000 TL ek para geçiyor. Tüm emekliler alabiliyor.

10 Bin TL Maaş Alan Emekliye KIYAK! Bayram Öncesi 12.000 TL Ek Para Yatacak

Emekli vatandaşlar yeni yılla birlikte maaş zammı aldı ancak geçim sıkıntısı bitmedi. 31 Mart yerel seçimlerinde de bu durum sandığa yansıdı. Uzun süreden beri emeklilere ek ödemeler yapılacağı konuşuluyordu fakat ödemeler seçimden önce gelmeyince emekli de sandığa gitmedi. Emekli için seçim sonrasında ise bir çok adım atılıyor. Milyonlarca emekliyi bayram öncesi rahatlatacak ek ödemeler peş peşe açıklanıyor. Emekli maaşı alanlar 5 Nisan’a kadar başvuru yapmaları halinde ek parayı bayram öncesi cebine koyacak. Detaylar ve şartlar da belli oldu. İşte bayram öncesi 10 Bin TL maaş alan emekliye yatacak ek ödemelere ilişkin detaylar…

10 Bin TL maaş alan emekliye ek para ödemeleri başlıyor. Bayram öncesi bir çok banka emekliler için harekete geçti. Ek ödeme almak, bayram masraflarını biraz hafifletmek isteyen emekliler, bu kampanyalara başvuru yaparak hemen karşılıksız ve geri ödemesiz nakit destek alabiliyor. Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank, ING Bank, Türkiye Finans, QNB Finansbank, İş Bankası ve Garanti BBVA’da promosyon konusunda yeni bir dönem başladı. İşte emekliye yeni ek para fırsatları ve detaylar…

EMEKLİYE BAYRAM ÖNCESİ 12.000 TL EK PARA

Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank, ING Bank, Türkiye Finans, QNB Finansbank, İş Bankası ve Garanti BBVA gibi bankalar SGK ile emekli promosyonları konusunda yeniden masaya oturdu. 19 bankada promosyon miktarları bayram öncesi güncellendi. Emekli maaşı alanlara maaş aralığına göre en az promosyon 8000 TL olurken, en yüksek promosyon ise 12.000 TL oldu. Yani emekliler bankalardan taban ve tavan promosyona göre ek ödeme fırsatı yakalayacak.

emekli-odeme-1.jpg

ÖZEL BANKALARDA RAAKAMLAR DAHA DA YÜKSEK

SGK tarafından verilen taban ve tavan promosyon ücretleri netleşti ancak özel bankalarda miktarlar daha da yüksek. En yüksek promosyon ise Akbank tarafından veriliyor. Akbank Nisan 2024 promosyon miktarı 15.000 TL olurken aynı zamanda da ek olarak kredi kartı kullanımına 2500 TL’de chip para hediye ediyor.

BAŞVURU YAPANA 3 GÜN İÇİNDE ÖDEME VERİLİYOR

Emekli promosyon süreci artık çok daha hızlı işliyor. Emekli maaşı alanlar, hiç şubeye gitmeden seçtikleri bankanın mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabiliyor. Hemen hemen tüm bankalar artık online başvuru kabul ediyor. Bayramdan önce promosyon ödemesi almak isteyenlerin en geç 5 Nisan tarihinde başvuru yapması gerekiyor. Ödemeler başvuru yaptıktan sonra 3 iş günü içinde promosyon ödemeleri hesaplara geçiyor.

EMELİYE EKSTRA FIRSATLAR DA VERİLİYOR

Emekliler için bankalarda promosyonun yanında ekstra fırsatlar da var. Bankalar, emekli müşterileri için başta aidatsız kredi kartı kullanımı ve düşük faizli kredi gibi imkanlar sunuyor. Bankalar emeklilere özel ücretsiz havale ve EFT gibi başka fırsatlar da sunuyor.