100.000 TL Nakit Destek! Kamu Bankası Çıldırdı, Herkese Ödüyor

Kamu bankası son dakika duyurdu. 100.000 TL Nakit destek ödemesi bayramdan önce yatacak. İşte başvuru şartları…

100.000 TL Nakit Destek! Kamu Bankası Çıldırdı, Herkese Ödüyor

Ziraat Bankası Ramazan Bayramı öncesi muslukları sonuna kadar açtı. Sadece müşterilerine yönelik yeni bir kampanya yapan Ziraat Bankası'nda 10 Nisan'a kadar başvuru yapanlara 100.000 TL'lik nakit destek ödemesi var. Ziraat Bankası'nın Hızlı ve kolay ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında verilecek olan 100.000 TL nakit ödeme 24 ay vadeli olarak sağlanacak. Acil kredi kullanmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri kefilsiz, belgesiz, masrafsız sadece dakikalar içinde Kredi olabilecek.

Ziraat Bankası'nın yeni Kredi kampanyasına başvuru yapmak için yeni müşteri de olabilirsiniz. Ayrıca emekliler maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıyarak yeni müşteri olmaları halinde 12.000 TL'ye kadar promosyon alma şansına da sahip oluyor. Milyonlarca emekliye yüksek promosyon vadeden Ziraat Bankası bayram öncesi için yeni kampanyası ile tüm vatandaşların derdine derman oluyor. Ziraat Bankası'nın düşük faizli kredi kampanyasının detayları ve şartları haberimizin devamında…

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenler başvurularının şubelere gitmeden mobil bankacılıktan yapabiliyor. Şubeye giderek başvuru yapmak isteyenlerin Yanlarında sadece T.C kimlik kartını götürmesi yeterli oluyor. Herhangi bir ek belge istenmiyor TC kimlik numarası üzerinden işlem yapılıyor.

ZİRAAT BANKASI KREDİ KULLANIM ŞARTLARI

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi almak isteyenler için başvuru şartları Elbette var. 18 yaşından büyük olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bu kampanyaya katılabiliyor. Ayrıca düzenli gelire sahip olmak, Kredi puanının 1.200 ve üstü olması Ziraat Bankası'nın aradığı diğer başvuru şartları arasında yer alıyor. Kolay ve hızlı kredi seçenekleri ile müşterilerine acil ihtiyaç kredisi sağlayan Ziraat Bankası 5 dakika içinde onaylı Kredi paketi hazırladı.

Uzun süre beklemeden dakikalar içinde kredi kullanmak istiyorsanız bu kampanyaya hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Ziraat Bankası'nın acil nakit kredi kampanyasına son başvuru 10 Nisan olarak belirlendi. Ramazan Bayramında nakit ihtiyacı olanlar, düşük faizli kredi arayanlar ve uzun vade seçeneklerinden faydalanmak isteyenler için Ziraat Bankası'nın cazip kredi paketi sürüyor. Kaçırılmayacak kampanyanın detaylarını Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinden de öğrenebilirsiniz.