20 bin TL faizsiz kredi! Bayram öncesi SON FIRSAT

Bayram öncesi 20.000 TL faizsiz kredi fırsatı Akbank'tan geldi. Başvurular için artık son dönemece girildi. Nakit ihtiyacı olan Akbank'ın faizsiz kredi kampanyasını kaçırmasın.

20 bin TL faizsiz kredi! Bayram öncesi SON FIRSAT

Akbank 20.000 TL faizsiz kredi kampanyası bayram öncesi vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi, nakit ihtiyaçlarını karşılamak bayram öncesi alışverişleri için kullanmak üzere faizsiz kredi çekmeyi planlıyor. Bu konuda en yüksek limiti veren ise Akbank oldu. Şartları sağlayanlar Akbank'tan faizsiz kredi desteğini hemen alabiliyor. Peki Akbank 20.000 TL faizsiz kredi şartları nelerdir? Kimler Akbank'tan faizsiz kredi alabilir?

Acil nakit ihtiyacı olan ve bayram öncesi birçok ihtiyacını karşılamak için kredi kullanmak isteyen vatandaşın adresi artık Akbank oluyor. Çünkü diğer bankalarda faiz oranları son derece yükseldi fakat Akbank faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor. Nakit paraya sıkışanlar için Akbank'ta yepyeni bir kampanya var. 20 bin liraya kadar sıfır faizli kredi desteği sağlayan Akbank, özellikle yeni müşterileri için avantajlı kredi kullanma fırsatı sunuyor. Akbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyasında şartlar ve detaylar net olarak paylaşıldı. Peki kimler Akbank'tan faizsiz kredi alabilir? Akbank 0 faizli kredi şartları neler? Akbank'ın yeni kampanyasına ilişkin merak edilenler haberimizde…

9 NİSAN'A KADAR BAŞVURU YAPANA 20.000 TL SIFIR FAİZLİ KREDİ

Akbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyasında son başvuru tarihleri belli oldu. En geç 9 Nisan tarihine kadar başvuru yapanlar 0 faizli kredi desteğinden yararlanma fırsatını elde edecek. Akbank'ın yeni kampanyası sadece yeni müşteriler için geçerli nokta ilk kez Akbank'lı olacaklar bu kampanyaya katılarak bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını faizsiz şekilde karşılama imkanı elde edecek. Ayrıca başvuruların mobil bankacılık uygulaması üzerinden yapılması gerekiyor.

emekli-nisan-ayi-ek-odeme-3-001.jpg

AKBANK FAİZSİZ KREDİ ŞARTLARI

Akbank'ın yeni faizsiz kredi kampanyasına başvurular 9 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli. Başvuru yapmak isteyenlerin Akbank mobil uygulamasını cep telefonlarına yüklemeleri ve ardından “Akbank’lı olmak istiyorum” seçeneğine tıkladıktan sonra uzaktan Müşteri olma formunu tamamlamaları gerekiyor. Bu formu dolduranlar müşteri temsilcisi ile online bağlantı kurabiliyor.

Akbank mobil uygulama üzerinden Müşteri olma süreci tamamlandıktan sonra 0 faizli ihtiyaç kredisi için başvurular hemen yapılabiliyor. Anında başvuru ve anında kredi fırsatı sağlayan Akbank vatandaşın bayram öncesi acil nakit ihtiyacına Hızlı ve kolay bir çözüm de sunuyor.

Akbank'ın söz konusu kampanyasından faydalanmak için yeni akbank'lı olmak ve bunun yanında Kredi kullanmaya uygun koşullarda olmak gerekiyor. 18 yaşından büyük olmak ve kredi notunun 1200 puan ve üstü olması aranan şartlar arasında yer alıyor. Bu şartları taşıyanlar Akbank'tan yeni müşteri kredisini anında kullanabiliyor. Bayram öncesi acil kredi ihtiyacı olanlar Akbank'ın yeni kampanyasına 9 Nisan tarihine kadar başvurularını yapabilir.