30.000 TL'lik bayram paketi! 3 banka peş peşe açıkladı

3 bankadan peş peşe bayram desteği açıklaması geldi. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank sadece müşterilerine yönelik 30.000 TL'lik Bayram paketi hazırladı.

30.000 TL'lik bayram paketi! 3 banka peş peşe açıkladı

Ramazan Bayramı öncesi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank düğmeye bastı. 3 banka bir gün müşterilerine yönelik 30.000 TL'lik Bayram paketi hazırladı. Bayram öncesi nakit ihtiyacı olan ve kredi kullanmak isteyenler 3 bankanın kapısını çalarak düşüp faiz oranı ile 30.000 TL kredi kullanabilecek. Bankaların bayram desteği paketinin detayları da netleşti. Düşük faizli ihtiyaç kredisi verecek olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekli müşterilerine öncelik tanıyor. Emekliye yönelik başlatılan kampanya bankanın müşterisi olan tüm bireyleri kapsıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın düşük faizli kredi desteği ile ilgili tüm şartlar haberimizde…

3 BANKADAN 30.000 TL'LİK BAYRAM PAKETİ

Bayram öncesi vatandaşın nakit ihtiyaçları artarken devlet bankaları devreye girdi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, sadece müşterileri için özel bir kredi paketi hazırladı. 30.000 TL'lik Bayram ihtiyaç kredisi kampanyasından 3 kamu bankasının tüm müşterileri faydalanabilirken yeni müşteriler içinde kampanyanın geçerli olduğu duyuruldu. Ayrıca Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Bayram destek paketi kapsamında vereceği ihtiyaç kredisini en uygun faiz oranı ile vatandaşı sunacak. Kredi paketinin özellikleri de netleşti.

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK BAYRAM KREDİSİ DETAYLARI

Üç devlet bankası tarafından bayram öncesi nakit ihtiyacı olan vatandaşa sunulacak olan Kredi kampanyasının üst limiti 30.000 TL oldu. Düşük faizli olarak verilecek olan bayram kredisi kapsamında, Faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız bankaların resmi internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz. 30 bin Tl'lik bayram kredisi 36 aya kadar vadeli olarak sunuluyor. Aylık ödeme tutarları ise yapacağınız vade süresine göre farklılık gösterecek. Özellikle Halkbank’ta bu konuda geniş seçenekler sunuluyor. Halkbank'ın kampanyasını değerlendirerek artan taksitli azalan taksitli ödeme erteleme gibi ödeme planı yapabilirsiniz. Ayrıca faiz oranlarına göre kredilerin geri ödeme miktarı da değişiyor. Ancak kamu bankaları vatandaşa en uygun faizli kredi seçeneklerini sunuyor.

BAYRAM KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Devlet bankalarından bayram kredisi kullanmak isteyenler başvuru işlemlerini 7/24 dijital ortamda yapabiliyor. Başvuru için bankaların mobil bankacılık ve internet bankacılığı seçeneklerini değerlendirebilir ya da şubeden başvuru yapmak istiyorsanız T.C kimlik kartınızla birlikte müracaat edebilirsiniz.

Bayram kredisi kampanyaları 9 Nisan tarihine kadar geçerli. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın uygun faiz oranı ile sunduğu bu fırsatları kaçırmamak için bu tarihe kadar başvuru yapmayı unutmayın.