30.000 TL'lik Nakit Destek Yarın Sabah Başlıyor! 09.00’dan İtibaren SMS ile Başvuran Alacak

Milyonlarca kişiye yarın sabah 09.00'dan itibaren 30.000 TL'lik acil nakit destek ödemesi başlıyor. SMS ile başvuran hızlı krediyi anında alacak.

30.000 TL'lik Nakit Destek Yarın Sabah Başlıyor! 09.00’dan İtibaren SMS ile Başvuran Alacak

Acil nakit ihtiyacı olan milyonlarca kişiye Ziraat Bankası hızlı kredi kampanyası başlattı. Banka şubesine gitmeden düşük faizli acil kredi kullanmak isteyenler sadece SMS ile başvuru yaparak hemen ödeme alabilecek. Ziraat Bankası'nın yeni düşük faizli kredi kampanyasında 30.000 TL'lik alt limit konuldu. Ancak 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi başvurusu yapmak mümkün. Ziraat Bankası yeni Kredi kampanyasına katılım şartları da netleşti. Yarın 09.00'dan itibaren 4757'ye SMS göndererek hızlı Kredi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası yeni Kredi paketi şartları ve başvuru detayları haberimizde…

ZİRAAT BANKASI SMS İLE KREDİ KAMPANYASI

Ziraat Bankası müşterilerine özel olarak yepyeni bir kredi kampanyasına imza atıyor. Sadece tek bir SMS ile kredi veren Ziraat Bankası, 30.000 TL ile 50.000 TL arasında acil kredi desteğini 36 ay vadeli olarak sunuyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası bayram öncesi birçok vatandaşın derdine derman olacak. En uygun faiz oranları ve en iyi vade seçenekleri ile kredi kullandıran banka, Ayrıca daha yüksek limitli kredi kullanmak isteyenlere de olanak tanıyor.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası'nın yeni ihtiyaç kredisi paketi kapsamında 30.000 TL ile 50.000 TL arası acil kredi kullanmak isteyenler şubeye gitmeden Cep telefonlarından kısa mesaj göndererek başvuru işlemlerini yapabiliyor. Ziraat Bankası'nın yeni Kredi kampanyasına başvurular cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünden T.C kimlik numaranızı yazarak 4757’ye SMS göndererek tamamlanıyor. Böylece başvuru şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar hızlı kredi alma fırsatına sahip oluyor.

3 AY ÖDEME ERTELEME SEÇENEĞİ DE VAR

Yaklaşan bayram öncesi acil nakit ihtiyacı olanlar için Ziraat Bankası'nın kredi paketi son derece cazip. Çünkü Ziraat Bankası bu kampanya kapsamında 3 ay ödeme erteleme seçeneği de sunuyor. Böylelikle nakit ihtiyacını Ziraat Bankası aracılığı ile karşılayanlar hem uygun faiz oranlarından faydalanma şansı buluyor hem de daha kolay bütçelerine uygun bir şekilde geri ödeme yapma imkanı yakalıyor.

SMS ile kredi başvurusu hızlı ve kolay yapılırken bu yöntemi kullanmak istemeyenler Ziraat Bankası mobil bankacılık hizmetleri aracılığı ile, şubelerden ya da internet bankacılığı üzerinden kolay başvuru yapabiliyor.

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Bankası'nın müşterilerine özel olarak sunduğu Kredi paketinden faydalanmak için 1200 puan ve üstü Kredi notuna sahip olmak gerekiyor. 18 yaşından büyük olmak ve düzenli gelire sahip olmakta aranan diğer başvuru şartları arasında yer alıyor. Bayram öncesi nakit ihtiyacınızı karşılamak için en geç 5 Nisan tarihine kadar başvurunuzu yapabilirsiniz.