4A 4B 4C'li emekliye 16.000 TL’lik jest! Çarşamba Perşembe 09.00'da Yatacak

4A 4B 4C’li emekliye Çarşamba Perşembe günü yeni ödeme geliyor. Yarın ve öbür gün 09.00’de 16.000 TL’lik acil nakit destek ödemesi yatacak.

4A 4B 4C'li emekliye 16.000 TL’lik jest! Çarşamba Perşembe 09.00'da Yatacak

4A 4B 4C emeklisine 16.000 TL'lik jest çarşamba perşembe günü geliyor. Emekli tahsis numarası da ona göre yapılacak olan ödemeler doğrudan IBAN numarasına yatacak. Tüm emekliler için yapılacak yeni ek ödeme için Ziraat Bankası vakıf bankası Halkbank'tan açıklama geldi. 3 Devlet Bankası bayram öncesi emeklinin nakit yükünü hafifletmek adına düğmeye bastı. Cumhurbaşkanı talimatıyla harekete geçen kamu bankaları, emekliliği müşterileri için bayram öncesi düşük faizli ihtiyaç kredisi başlattı. 16.000 TL'den başlayan ihtiyaç kredisi ödemeleri 50.000 TL'ye kadar çıkıyor. Başvuru detayları ise açıklandı.

Bayram öncesi kamu bankaları emekliler için düğmeye bastı. 4A 4B 4C emeklisine Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler başvuru işlemlerini hızlı ve pratik bir şekilde mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla yapabiliyor. Devlet bankaları promosyona ek olarak emeklinin nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla düşük faizli kredi paketleri de hazırladı. En geç 7 Nisan tarihine kadar başvurusunu yapan emekliler 3 kamu Bankasından uzun vadeli ve düşük faizli kredi desteği alacak. 16.000 TL'den başlayan Kredi paketleri 50.000 TL'ye kadar çıkıyor. Acil kredi kullanmak isteyen emekliler için detaylar haberimizde…

emekli-ek-odeme-1.jpg

KAMU BANKALARINDAN SADECE EMEKLİYE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Kamu bankaları, için sıkıntısı içinde olan emeklinin Bayram öncesindeki nakit ihtiyaçlarını hafifletmek amacıyla düşük faizli kredi paketleri hazırladı. 16.000 TL'den başlayan ve 50.000 TL'ye kadar giden yeni Kredi paketleri en uygun faiz oranı ile emeklilere sunuluyor. Emekliler ihtiyaç kredisi kullanmak için banka şubelerine gidebilecekleri gibi aynı zamanda mobil bankacılık ve internet bankacılığından da hızlı ve pratik başvuru yapabiliyor. Sadece T.C kimlik numarası ile başvuru yapmak yeterli oluyor. Uzun vadeli kredi desteği sağlayan kamu bankalarında 3 ay ödeme erteleme, eşit taksitle ödeme, artan taksitle ödeme ve azalan taksitle ödeme gibi avantajlarda bulunuyor. 50 bin TL'ye kadar emekli kredisi paketlerinde vade sayısı 36 ay olarak belirlendi.

emekli-ek-odeme-2.jpg

8000 TL 12.000 TL ARASI PROMOSYON FIRSATI DA VAR

Emekli maaşı alanlar için devlet bankaları tarafından 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon fırsatı da sağlanıyor. Emekliler 3 yıllığına maaşlarını kamu bankalarına taşımaları ve taahhüt sözleşmelerine imzalamaları durumunda 3 iş günü içinde maaş aralığına göre promosyon desteğinden yararlanabiliyor. Promosyon kampanyasına katılmak isteyen emeklilerin şubelerden başvuru yapabilecekleri gibi dijital bankacılık aracılığı ile de başvuru işlemlerini yapabilecekleri öğrenildi. 36 aylık sözleşme karşılığında verilecek olan promosyonlar en düşük emekli maaşından başlayarak 20.000 TL maaşa kadar belirlendi. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın resmi internet sitesinde ziyaret edebilirsiniz.