AF ÇIKTI! Cumhurbaşkanı onayladı müjde geldi

Borcu olanlar için af çıktı. Cumhurbaşkanlığına iyi ile Müjde şimdi geldi. Düşük faizli ve uzun vadeli borç kapatma kredisi onaylandı. başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

AF ÇIKTI! Cumhurbaşkanı onayladı müjde geldi

Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi müjdesi son dakika duyuruldu. Borcu olan vatandaşlar için resmen af çıktı. TEB’den borcu olanlara borç transfer kredisi ve borç kapatma kredisi verecek. 100.000 TL'ye kadar olan tüm borçlar Bu sayede vatandaşın üstünden yük olmaktan çıkacak. Borç kapatma kredisi kampanyaları ile ilgili şartlar ve detaylar devlet bankaları tarafından duyuruldu. Cumhurbaşkanı destekli borç kapatma kredisi kampanyasına ilişkin merak edilenler haberinizde…

Türkiye'de yaşanan ekonomik krizi birçok vatandaşın belini yürütüyor. Özellikle son dönemlerde kredi ve kredi kartı kullananlar borçlarını ödemekte zorluk çekerken aynı zamanda gecikme nedeniyle de faiz ödemek zorunda kalıyor. Borcu dağ gibi bir yan vatandaş için bayram öncesinde sürpriz Haber geldi. Cumhurbaşkanı onayı ile borç kapatma kredisi verilecek. TEB’den yeni borç kapatma kredisi kampanyasına ilişkin açıklama yapıldı. Borcu olanlar bu kampanyaya hemen başvuru yaparak düşük faizli yeni bir kredi kullanıp borçlarından kurtulma fırsatını elde edebilir. Tek çatı altında borçlarınızı biriktirerek daha rahat ve daha uzun vadeli ödeme şansına sahip olabilirsiniz. Cumhurbaşkanı destekli borç kapatma kredisi kampanyası şartları haberimizde…

TEB'DEN BORÇLARINIZI BİRLEŞTİRME FIRSATI

Zaman zaman ekonomik zorluklar nedeniyle biriken borçlar, vatandaşların en büyük sorunlarından biri haline gelebiliyor. Türk Ekonomi Bankası (TEB), bu soruna çözüm sunmak adına borç kapatma kredisi imkanı sağlıyor. Bu kredi ile diğer bankalardaki borçlarınızı tek bir çatı altında toplayabilir, ödeme planınızı daha rahat bir şekilde yönetebilirsiniz.

emekli-surpriz-odeme-1.jpg

KREDİ DETAYLARI VE ÖDEME PLANI

TEB'in sunmuş olduğu borç transferi kredisi, diğer bankalardaki bireysel ihtiyaç kredisi borçlarınızı birleştirme fırsatı veriyor. Kredi başvuruları bankanın belirlemiş olduğu şartlar çerçevesinde değerlendirilmekte ve kredi, diğer borçların kapatılması amacıyla kullanılmak üzere veriliyor. Kredi kullanımı için EFT talimatı alınır ve bu talimat doğrultusunda borçlarınız ilgili bankalara ödenir.

Örneğin, 50.000 TL borç transfer kredisi kullanan bir kişi 12 aylık vade ile aylık 6.125 TL ödeme yapacak. Bu kredinin faiz oranı %5,20 iken, yıllık maliyet oranı %121,8958 olarak belirlenmiş. Sigortasız olarak aynı krediyi kullanmak isteyen vatandaşlar için faiz oranı %7,20 olup, aylık ödeme miktarı 7.110 TL olarak hesaplanıyor.

BORÇLARINIZI KOLAYCA YÖNETİN

TEB'in borç transferi kredisi, özellikle birden fazla bankaya borcu olan ve bu borçları yönetmekte zorlanan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sunuyor. Bu kredi ile borçlarınızı tek bir ödeme planı altında toplayarak, mali durumunuzu daha iyi kontrol altına alabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için TEB'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.