Akbank bankamatik kartını kullananlara 10.000 TL nakit destek

Akbank’tan bayram öncesi müşterilerine yönelik yeni bir kampanya geldi. Akbank bankamatik kartı kullananlar 10.000 TL’lik destek ödemesi alacak.

Akbank bankamatik kartını kullananlara 10.000 TL nakit destek

Akbank’tan müşterileri için bayram fırsatları devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan ve hızlı kredi arayanlar Akbank’ın yeni kampanyası ile birlikte bayram öncesi 10.000 TL’lik nakit destek ödemesi almaya hak kazanacak. Akbank bankamatik kartı ile verilecek olan 10.000 TL’lik ödemenin başvuruları da son derece kolay. Finansal ihtiyaçlarınız varsa bayram öncesi rahat bir nefes almak istiyorsanız ve kredi kullanmaktan uzak durmak istiyorsanız Akbank’ın 10.000 TL faizsiz nakit avans kampanyasını hemen değerlendirebilirsiniz.

AKBANK 10.000 TL DESTEK ÖDEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank acil nakite ihtiyacı olan müşterilerine yönelik doğrudan bankamatik kartı üzerinden nakit avans kullanma fırsatı sünüyor. Yapmanız gereken tek şey kredi kartınızı ATM ye takmak ve nakit avans almak istiyorum bölümüne tıklamak. Akbank ATM üzerinden anında 10.000 TL ödeme yapıyor. Üstelikte geri ödeme altı ay vadeli olarak yapılıyor.

BAYRAM ÖNCESİ SON FIRSAT

Akbank tarafından sağlanan bu kampanya bayram öncesi son fırsat olarak öne çıkıyor. Nakit paraya sıkışan herkese sunulan yeni destek kampanyasından yararlanmak isteyenler Akbank mobil uygulaması üzerinden de başvuru yapabiliyor. Hâlâ Akbank’ın avantajlı kampanyalarına katılmadıysanız ya da kredi kartı kullanmıyorsanız hemen mobil uygulama üzerinden başvurunuzu yaparak yeni bir kredi kartı edinebilir ve kartın teslim edilmesini beklemeden nakit avans başvurusunda bulunabilirsiniz.

YENİ MÜŞTERİLERE ÖZEL 20.000 TL FAİZSİZ KREDİ

Akbank’ta yeni müşterilere özel 20.000 TL’lik de faizsiz kredi fırsatı var. Eğer Akbank mobil uygulama üzerinden müşteri olursanız bu kampanyayı da değerlendirme şansına sahip oluyorsunuz. Akbank kampanyaları ile bayram öncesi nakit ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay şekilde karşılamak rahat bir nefes almak artık sizin için de mümkün. 20.000 TL’lik faizsiz nakit kredi kampanyasında vade süresi 36 aya kadar uzuyor. Bütçenize göre üç ay ödeme erteleme seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.