Bayram Öncesi Emeklilere 1 Maaş EKSTRA İKRAMİYE Jesti

Bayram öncesi emekliye ekstra ödeme sürprizi geldi. 1 maaş ikramiye gibi ek ödeme için tarih belli oldu.

Bayram Öncesi Emeklilere 1 Maaş EKSTRA İKRAMİYE Jesti

Emekliye çifte bayram ettirecek haber son dakika geldi. SSK ve bağ-kur emeklisi için bayram öncesi ödemeler artarken sürpriz açıklama yapıldı. Emekliye 1 maaş ekstra ikramiye gibi ödeme geliyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi paraya ihtiyacı olan emekliler bu fırsatı satın kaçırmasın. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı katılabiliyor. 16 milyon emekli için yapılan duyuruya göre, emekli maaşını taşıyarak 3 yıllığına o bankadan almayı taahhüt edenler 12.500 TL ikramiye fırsatı ile buluşacak. Cumhurbaşkanı ve Meclis onayı ile verilecek olan yeni ödemeler için en geç 5 Nisan'a kadar başvuru yapmanız gerekiyor. 2 gün içinde başvuru yapan emekliye bayram öncesi ekstra 1 maaş ikramiye ödemesi yapılıyor.

Türkiye'deki 16 milyona yakın emekli vatandaş bir süredir geçim sıkıntısı yaşadıklarını anlatmaya çalışıyordu. Ancak hükümet emeklinin taleplerine kulak tıkayınca sonuçlar sandıkta göründü. Emekli maaşı alanlar için beklenen ara zam yapılmadı emekliler de Sandığa gitmeyerek tepkisini gösterdi. Bayram öncesi ise emekliye sürpriz bir haber var. Emekli maaşı alanlara ekstra ikramiye ödemesi yapılacak. Bir maaş ikramiye ödemesi emekliye adeta ilaç gibi gelecek. Peki emekliye ek ikramiye ne zaman yatacak? Emekliler ne kadar ödeme alaca? O banka emekliye vereceği yeni Ödeme için detayları aktardı. Sadece 3 yıllığına maaşınızı taşıyarak 12.500 TL'lik ikramiye ödemesini alabilirsiniz. Ancak birkaç süresi var en geç 5 Nisan'a kadar başvuru yapmanız gerekiyor.

EMEKLİYE 12.500 TL'YE VARAN İKRAMİYE ÖDEMESİ

Ramazan Bayramı öncesi emekliler bekledikleri ara zam sürprizini alamadı. Geçtiğimiz hafta yapılan 31 Mart seçimlerinde ise bu durum Sandıklara yansıdı. Emekli vatandaş tepkisini sandıkta gösterirken CHP Türkiye'de 1. parti çıktı. AK Parti ise tarihinde ilk kez 2 parti konumuna düştü. Bu durum emeklilerin küskünlüğünden kaynaklanırken atılacak olan yeni adımlarda merak konusu olmuştu. Emekli için ilk sürpriz açıklama geldi. Emekli maaşı alanlara bayram öncesi ikramiye ödemesi var. Ekstra ikramiye ödemesi ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Emekliye 12.500 TL'lik ödeme TBMM’de hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı.

bayram-oncesi-emeklilere-1-maas-ekstra-ikramiye-jesti-1.jpg

BAYRAM ÖNCESİ BAŞVURUNUZU YAPIN

Emekliye yönelik promosyon kampanyalarında rekabet devam ederken bayram öncesi sürpriz açıklama Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Promosyon ücretlerine güncelleme yapan Yapı Kredi Bankası, emekli maaşı alan müşterilerine tam 12.500 TL promosyon desteği sağlayacak. Emekliler Yapı Kredi Bankası'nın promosyon kampanyasına katılmak için şubelere gidebilecek ya da dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yapabilecek.

EMEKLİYE 1 MAAŞ EKSTRA İKRAMİYE GİBİ ÖDEME

Yapı Kredi Başvuru olmak üzere birçok bankanın promosyon kampanyaları artık arttı nokta emekliler emekli maaşlarını 3 yıllığına seçtikleri bankaya taşıyarak ikramiye gibi ödeme fırsatından anında yararlanabiliyor. Bayram öncesi bu ödemeyi değerlendirmek isteyenlerin ise mutlaka 5 Nisan Mesai bitimine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Çünkü emekli promosyon süreci 3 gün sürüyor ve sonunda hesapları ödeme yapıyor. O sebeple yarın mesai bitimine kadar başvurunuzu tamamlayarak promosyon desteğinden yararlanabilirsiniz