Bayram tatili müjdesi geldi! 9 gün boyunca bedava olacak

Yaklaşan Ramazan Bayramı ile birlikte bayram tatili de heyecanla beklenmeye başlandı. Bilindiği gibi bayram tatili 9 güne uzatılmıştı. Bayram tatili öncesinde köprü ve otoyollarla ilgili de beklenen açıklama geldi.

Bayram tatili müjdesi geldi! 9 gün boyunca bedava olacak

Ramazan Bayramı tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, köprü ve otoyollar bayramda bedava mı, değil mi soruları gündemde yer alıyordu. Merak edilen bu sorular yanıt buldu ve 9 günlük bayram tatilinde köprü ve otoyolların ücretsiz olacağı duyuruldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işletmesinde olan köprü ve otoyolların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla 9 gün boyunca ücretsiz olacağını söyledi.

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ OLACAK

9 gün sürecek olan Ramazan Bayramı tatiline az bir süre kalırken gözler köprü ve otoyolların durumuna çevrilmişti. Bayram tatilinde köprü ve otoyollar ücretsiz mi, bedava mı gibi sorulara yanıt aranıyordu. Vatandaşların merak ettiği bu soru yanıt buldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyolların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla 9 gün boyunca ücretsiz olacağını açıkladı.

bayram-tatili-mujdesi-geldi-9-gun-boyunca-bedava-olacak.jpg

OTOBÜS FİRMALARINA ÖNEMLİ UYARI

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte otobüs firmalarında oluşacak yoğunluğa da dikkat çeken ve otobüs firmalarını uyaran Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, korsan taşımacılık yapan, sefer izni olmadan faaliyet gösteren, izinli olmayan yerlerde yolcu indiren veya bindiren, fahiş fiyatlarla otobüs bileti kesen firmalara idari para cezası kesileceğini de açıklamasına ekledi.