Emekli Tahsis No Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara MÜTHİŞ KIYAK Geldi! Hafta Başı EK İKRAMİYE Yatacak

Emekli tahsis no sonu 0, 2, 4, 6, 8 olan emekliye büyük kıyak var. Hafta başından itibaren emekli maaşı ödemeleri ve ek ikramiye ödemeleri başlıyor.

Emekli Tahsis No Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara MÜTHİŞ KIYAK Geldi! Hafta Başı EK İKRAMİYE Yatacak

Emekli Tahsis No Sonu 0, 2, 4, 6, 8 Olanlara MÜTHİŞ KIYAK Geldi! Hafta Başı EK İKRAMİYE Yatacak! - Türkiye'deki milyonlarca emekli vatandaş için 2024 Ocak zammı yılbaşında belli oldu. Emekli maaşı alanlara müthiş bir zam yapılarak Maaşlar yüzde 50'ye yakın oranda arttırıldı. Her ne kadar bu oranlar emekli için yeterli gelmese de ek ödemelerle emeklinin mağduriyeti giderilmeye çalışılıyor. Milyonlarca emekliye bayram dönüşü hafta başında ek ikramiye müjdesi verildi. Ayrıca Nisan 2024 emekli maaşı ödemeleri de 17 Nisan itibarıyla başlıyor. Peki hangi Emekliye ne kadar ek ikramiye yatacak? Emekliye ne kadar ek ödeme var? Emekli tahsis no sonu 0, 2, 4, 6, 8 olan emekliye ek ödeme imkanları ve detaylar haberimizde…

Emekli maaşı alanlar için yeni sürpriz açıklama Sabah saatlerinde geldi. Yeni haftaya başlayacak olan emeklilere güzel bir haber var. Emekli tahsis no sonu 0, 2, 4, 6, 8 olan emekliye EK İKRAMİYE jesti yapıldı. Temmuz ayı maaş zammı için geri sayıma geçen emeklilere hem hükümet tarafından hem de bankalar tarafından özel jestler yapılıyor. Ayrıca SGK'dan da önemli bir son dakika açıklaması geldi. Emekliye yönelik Nisan 2024 maaş ödemeleri başlıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan duyuruya göre, emekli maaşı alanlar için nisan ayı maaş ödemeleri 17 Nisan'da başlayacak 28 Nisan'a kadar devam edecek. Peki emekliye ek ödeme fırsatları neler? Emekliye ek ikramiye ne zaman ve ne kadar yatacak? İşte SON DAKİKA HABERİ ile emekliyi bekleyen hafta başı sürprizleri…

emekli-tahsis-no-sonu-0-2-4-6-8-olanlara-muthis-kiyak-geldi-hafta-basi-ek-ikramiye-yatacak-1.jpg

HAFTA BAŞINDA EMEKLİLER İÇİN YENİ ÖDEMELER BAŞLIYOR

Milyonlarca emekli Bayram öncesinde birçok ödeme sürprizi ile karşı karşıya kalmıştı. Bir yandan emekli bayram ikramiyesi ödemeleri hesaplara geçerken bir yandan da bankalar tarafından yüksek maaş promosyonu desteği geldi. Bayram sonrasında da emekliye yeni haberler gelmeye devam ediyor. Emekli maaşı alanlar için hafta başından itibaren yeni ek ödeme fırsatları ve maaş ödemeleri yapılacak. Hem SGK'dan hem de bankalardan emekliye sürpriz kıyak geldi. Milyonlarca emekli yeni haberle sevinçten adeta bayram edecek.

emekli-tahsis-no-sonu-0-2-4-6-8-olanlara-muthis-kiyak-geldi-hafta-basi-ek-ikramiye-yatacak-2.jpg

SGK'DAN EMEKLİYE MÜJDELİ DUYURU YAPILDI

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından milyonlarca emekli için müjdeli duyuru az önce geldi. 17 milyon emeklinin maaş ödemeleri başlıyor. SGK'dan yapılan açıklamaya göre ilk ödeme 4c’li emekliler için olacak. Memur emeklisi olanlar emekli tahsis numarası sonu fark etmeden 15 Nisan'da Yani yarın maaşlarını alacak. SSK emeklisine ise maaş ödemeleri emekli tahsis numarası sonuna göre 17 Nisan ve 25 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Bağ-kur emeklileri de yine emekli tahsis numarasına göre 25 ve 28 Nisan tarihleri arasında nisan ayı emekli maaşı ödemelerine kavuşacak.

emekli-tahsis-no-sonu-0-2-4-6-8-olanlara-muthis-kiyak-geldi-hafta-basi-ek-ikramiye-yatacak-3.jpg

EMEKLİYE BANKALARDAN DA NİSAN AYINDA BÜYÜK JEST VAR

Bayram akabinde emekliye bankalardan da büyük jest geldi. Geçtiğimiz günlerde SGK ile bankalar arasında yeni bir anlaşma sağlanmıştı. Kamu bankaları tarafından emekli maaş promosyonu ödemelerinin 8000 TL ile 12.000 TL arasında yükseltilmesinin hemen ardından bankalar harekete geçerek yeni promosyon miktarlarını belirledi. Özel bankalarda promosyon ödemeleri artık 12.000 TL ile 18.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.

emekli-tahsis-no-sonu-0-2-4-6-8-olanlara-muthis-kiyak-geldi-hafta-basi-ek-ikramiye-yatacak-4.jpg

EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ BANKADA?

Emekliye en yüksek promosyon veren bankalarda Tabii ki bu durumda Araştırma konusu oldu. Milyonlarca emekli için cazip promosyon teklifleri Birçok banka tarafından sunuluyor ancak en yüksek promosyonu ING Bank veriyor. ING Bank 3 yıllığına maaşını kendisine Taşıyan emeklilere 15.000 TL Ek koşulsuz promosyon ödemesi yaparken ek olarak otomatik ödeme talimatı verenlere 3.000 TL Ek promosyon ödüyor. ING Bank'ın emekliye nisan ayı için verdiği toplam promosyon miktarı ise şu anda 18.000 TL'ye ulaşmış durumda.

Emekli maaşını ING Banka taşımak ve promosyon ücretinden faydalanmak isteyenler için başvurular internet bankacılığı, mobil bankacılık, şubeler ve e-devlet aracılığıyla yapılabiliyor. Başvuruyu takip eden 3 iş günü içinde ING Bank Promosyon ödemelerini emeklinin yeni IBAN numarasına aktarıyor. Bu avantajı değerlendirmek ve cazip promosyon imkanlarından yararlanmak isteyenler hemen Pazartesi günü başvurusunu yaparak ödeme alabilir.