Emekliler 25.000 TL Ödeme Alacak! Gece 23.15'te Açıklandı 6-7 Nisan’da Büyük Kıyak Var

Tüm emeklilere 6-7 Nisan’da büyük kıyak var. Gece 23.15’te yapılan duyuru ile sürpriz müjde geldi. 25.000 TL ödeme SSK, Bağ-Kur, 4c’li emekliye IBAN'dan yatacak.

Emekliler 25.000 TL Ödeme Alacak! Gece 23.15'te Açıklandı 6-7 Nisan’da Büyük Kıyak Var

Emekliler 25.000 TL Ödeme Alacak! Gece 23.15'te Açıklandı 6-7 Nisan’da Büyük Kıyak Var!

Emekli maaşı alanlar için yeni fırsat geldi. Gece 23.15'de duyuru yapıldı. Emeklilere 25.000 TL'lik nakit destek ödemesi var. Bayram öncesi Akbank ve Türkiye İş Bankası devreye girdi. Emekliler başvuru yaparak aynı gün içinde IBAN’dan ödeme alabilecek. Şubeye gitme şartı yok doğrudan mobil bankacılık üzerinden başvurularınızı yapmak yeterli oluyor. Emekliye yönelik yeni kampanyanın tüm şartları netleşti. Emekli bayram kredisi kampanyası ile 25.000 TL'lik nakit ihtiyaçlarınız anında çözüme kavuşacak. Bayram öncesi büyük fırsatı kaçırmak istemiyorsanız Akbank ve Türkiye İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyalarına hemen başvuru yapabilirsiniz. Hızlı ve pratik başvuru işlemleri ile sadece birkaç dakika içinde acil kredi onayı veriliyor.

emekliler-25-000-tl-odeme-alacak-gece-23-15te-aciklandi-6-7-nisanda-buyuk-kiyak-var-3.jpg

Ramazan Bayramı yaklaşırken Türkiye'de emekli vatandaşlar da ek ödeme fırsatlarını yakından takip ediyor. Emekli maaşlarının düşük kalması sebebiyle geçim sıkıntısı yaşayanlar banka kredisine yönelmeye başladı. Bayram öncesi bir yandan promosyon ödemesi yapan bankalar bir yandan da emekli müşterilerini cezbetmek amacıyla bayram kredisi fırsatları sunuyor. Emekli bayram kredisi kampanyalarında 2 banka ön plana çıkıyor. Bu bankalar ise Akbank ve Türkiye İş Bankası oldu. Emekli maaşı alanlara yönelik 25 bin TL'lik ihtiyaç kredisi hazırlayan Akbank ve Türkiye İş Bankası'nın yeni Kredi paketine dair merak edilenler haberimizde…

emekliler-25-000-tl-odeme-alacak-gece-23-15te-aciklandi-6-7-nisanda-buyuk-kiyak-var-1.jpg

EMEKLİLERE AKBANK'TAN 25.000 TL'LİK HIZLI KREDİ PAKETİ

Emekli müşterilerine yönelik promosyon kampanyaları ile son dönemlerin en çok dikkat çeken Bankası olan Akbank, Bu defa da düşük faizi emekli kredisi paketi ile gündemde. Akbank 25.000 TL özel kredi kampanyası ile birlikte emeklinin bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını sorunsuz ve hızlı bir şekilde karşılıyor. Akbank müşterileri emekli kredisi kampanyalarından faydalanmak için başvuru işlemlerini dijital ortamda yapabiliyor. Şubesiz ve masrafsız düşük faizli ihtiyaç kredisi paketinden faydalanmak isteyen kişilerin Akbank müşterisi olması yeterli. Akbank 25.000 TL'lik kredi kampanyası yapıyor ancak Buna ek olarak emekliye yönelik 17.500 TL de promosyon fırsatı var. İlk kez maaşınızı Akbank'a taşıyacaksanız promosyon ödemesini de alarak neredeyse 40.000 TL'yi bulan ödeme fırsatından yararlanabilirsiniz. Bayram öncesi başvuru yapmak için pazartesi gününe kadar süreniz var. Kampanyaya dahil olmak istiyorsanız bu süreyi kaçırmayın.

emekliler-25-000-tl-odeme-alacak-gece-23-15te-aciklandi-6-7-nisanda-buyuk-kiyak-var-2.jpg

İŞ BANKASI 25.000 TL EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI

Türkiye İş Bankası tarafından Bayram öncesi emekli kredisi paketi Hazırlandı. Emekli müşterilerine yönelik bir çok cazip fırsat sunan Türkiye İş Bankası bayram kredisi kampanyasında da 25.000 TL'lik kredi paketini en uygun faiz oranı ile emeklilere sunuyor. Emekliler İş Bankası mobil uygulaması olan İŞCEP uygulamasını cep telefonlarına yükleyerek başvuru işlemlerini yapabiliyor. Ayrıca İş Bankası'nın da Akbank gibi promosyon paketi var. Emekli maaşı alanlar Akbank'a geçerek 12.000 TL'ye kadar promosyon desteği alma hakkına sahip oluyor. İş Bankası bayram kredisi kampanyasına son başvuru 8 Nisan Pazartesi günü yapılacak. Kampanyadan yararlanmak için geç kalmayın bayram öncesi nakit ihtiyacınızı düşük faizli ve hızlı Kredi ile karşılama şansımız siz de yakalayın.