Emekliler Dikkat! Cumhurbaşkanı Onayıyla Bayram Öncesi Pazartesi SÜPER Ek Ödeme Var

Cumhurbaşkanı Onayıyla Emeklilere Özel Ek Ödeme Fırsatı! Bayram öncesi Pazartesi günü emeklinin IBAN numarasına yatacak süper ek ödeme belli oldu.

Emekliler Dikkat! Cumhurbaşkanı Onayıyla Bayram Öncesi Pazartesi SÜPER Ek Ödeme Var

Emekliler Dikkat! Cumhurbaşkanı Onayıyla Bayram Öncesi Pazartesi SÜPER Ek Ödeme Var!

6-10 Nisan tarihleri arasında, emeklilere Cumhurbaşkanı onayıyla ek ödeme yapılacak. Ziraat, İş ve Vakıfbank'tan 12000 TL nakit kredi fırsatlarıyla, acil finansal ihtiyaçlar giderilecek. Emekli maaşı alan vatandaşlarda bayramdan hemen önce rahat bir nefes alma şansına sahip olacak. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı için geçerli kampanyaları 2 devlet bankası ve bir özel banka yapıyor. Ödemeler tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak veriliyor. Başvurular ise online ortamda hızlı ve pratik bir şekilde dakikalar içinde tamamlanabiliyor. Emekliyi heyecanlandıran yeni son dakika gelişmesinin tüm detayları belli oldu. Beklemeye olmadan ödeme almak istiyorsanız bayram öncesi finansal anlamda rahatlamak istiyorsanız bankaların bu kampanyasını Sakın kaçırmayın. Ziraat Bankası Vakıfbank ile İş Bankası'nın yeni kampanyasına ilişkin merak edilen her şey haberimizde…

emekliler-dikkat-cumhurbaskani-onayiyla-bayram-oncesi-pazartesi-super-ek-odeme-var-1.jpg

ACİL NAKİT İHTİYACI OLAN EMEKLİLERE MÜJDE!

Emekliler için heyecan verici bir haber son dakika olarak duyuruldu. Cumhurbaşkanı onayı ile 6-10 Nisan tarihleri arasında emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa ek ödeme fırsatı sunulacak. Bayram öncesi Nakit paraya sıkışan emekliler bu ödemeler sayesinde rahat bir nefes alma fırsatını elde edecek. Ödemeyi yapacak olanlar ise iki devlet bankası ve bir özel banka oldu. Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın yanı sıra İş Bankası da emeklilere özel nakit destek ödemesi veriyor. Türkiye'deki 17 milyon emekliye kapılarını açan bankalar, kolay ve hızlı başvuru imkanları ile Bayram öncesine bu ödemeleri yetiştiriyor.

emekliler-dikkat-cumhurbaskani-onayiyla-bayram-oncesi-pazartesi-super-ek-odeme-var-2.jpg

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE İŞ BANKASI ÖZEL ÖDEME YAPIYOR

Emekliye yönelik yeni ödemenin adresi Ziraat Bankası Vakıfbank ve İş Bankası oldu. Acil nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere kapılarını açan bankalar, kolay ve hızlı başvuru seçenekleri sayesinde bayramdan önce para ihtiyacınızı sonuna kadar karşılıyor. Ek koşulu ya da şartı olmadan ödeme verecek olan bankalar 12.000 TL'ye kadar karşılıksız ve geri ödemesiz nakit destek sağlıyor. Bankalar ve ödemelerle ilgili detaylar şöyle:

Ziraat Bankası 12000 TL promosyon desteği: Ziraat Bankası 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler için 12.000 TL'ye Varan promosyon desteği sağlıyor. Başvuru yapacak emeklide aranan Tek şart 3 yıllığına maaşınızı bu bankaya taşıyarak buradan almayı taahhüt etmek.

İş Bankası Emeklilere Özel 12.000 TL’ ye kadar promosyon: İş Bankası tarafından da emeklilere yönelik özel promosyon desteği veriliyor. Emekli maaşını 3 yıllığına İş Bankası'na Taşıyan tüm emekliler kampanyaya katılabilirken Ödeme ise 3 iş günü içinde IBAN numarasını aktarılıyor.

Vakıfbank 12000 TL Promosyon: Yine devlet bankalarından olan vakıfbank'ın 12.000 TL'lik promosyon kampanyası Bayram öncesinde devam ediyor. Emekli maaşı alan 17 milyon vatandaş sadece maaşını vakıfbank'a taşıyarak başka bir koşul olmadan 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyonu cebine koyuyor.

emekliler-dikkat-cumhurbaskani-onayiyla-bayram-oncesi-pazartesi-super-ek-odeme-var-3.jpg

EK ÖDEME NASIL ALINIR?

Ek ödeme kampanyalarını değerlendirmek isteyen emeklilerin Bayram öncesinde kısa süresi var. Bu sebeple başvuru işlemlerini bir an önce tamamlamakta yarar olacak. Emekli maaşınızı Dilerseniz 7/24 dijital bankacılık uygulamaları aracılığı ile Dilerseniz de şubelerden T.C kimlik kartı ile taşıyabilir ve bir an önce promosyon desteğinden yararlanmak için adım atabilirsiniz. Bayram öncesi ödeme almak istiyorsanız bugün Mesai bitimine kadar emekli maaşınızı Seçtiğiniz bankaya taşımanızda fayda var.