Emekliler için Nisan ayı MÜTHİŞ BAŞLIYOR! 10 bin, 12 bin 15 bin, 17 bin 500 TL ek ödeme kıyağı onaylandı

Emekliye Nisan ayı müjdesi tez geldi. Ek ödeme fırsatları açıklandı. Ay başından itibaren SSK ve Bağ-Kur emeklisine 10 bin, 12 bin 15 bin, 17 bin 500 TL ek ödeme yatacak.

Emekliler için Nisan ayı MÜTHİŞ BAŞLIYOR! 10 bin, 12 bin 15 bin, 17 bin 500 TL ek ödeme kıyağı onaylandı

Emeklilere müjde var. Nisan ayının hemen başında ek ödemeler artıyor. 4A AB 4C emeklisi için ay başında güncelleme geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine emekliye maaşa ek ödemeler artıyor. SGK da az önce bir açıklama yaptı. 1 Nisan – 30 Nisan arası emeklinin IBAN numarasına yatacak yeni ödemeler netleşti. Maaş aralığına göre verilecek olan miktarlar 10 bin, 12 bin 15 bin, 17 bin 500 TL’ye kadar yükseldi. Üstelik tüm emekliler alabiliyor. Eski ya da yeni emekli olmak fark etmiyor. Tek yapmanız gereken başvuru yapmak. 3 iş günü içinde ödemenizi alabilirsiniz. İşte emekliye özel ek ödemeler ve miktarları…

emekli-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİLERE MÜJDELİ HABER: YENİ PROMOSYON MİKTARLARI AÇIKLANDI

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli maaşları ve promosyon ödemelerinde önemli bir artışa imza attı. Resmi açıklamaya göre, emeklilere yönelik banka promosyonları 8 bin ile 12 bin lira arasında güncellendi. Ölüm aylığı alan hak sahipleri için ise bu miktar 5 bin lira olarak belirlendi. İlgili bankalara yapılacak başvurular ile emekliler ve hak sahipleri, bu promosyonlardan yararlanabilecek.

BANKALARIN GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

SGK, 19 banka ile imzalanan protokolle emeklilere 8 bin ila 12 bin lira arasında değişen promosyon ödemeleri yapılacağını duyurdu. Ölüm aylığı alan hak sahipleri için ise 5 bin lira promosyon ödemesi belirlendi. Emeklilerin ve hak sahiplerinin bankalara başvuruda bulunmaları gerekmekte.

emekli-ek-odeme-2.jpg

AKBANK'TAN REKOR PROMOSYON

Akbank, 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında emekli maaşını bankaya taşıyan emeklilere 15 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Maaş aralıklarına göre değişen bu promosyonlar, emekliler için büyük bir fırsat sunuyor. Ayrıca Akbank’ta 2500 TL’de chip para hediyesi var. Emekliler, maaş taşımanın yanında kredi kartı da kullanırsa Akbank 2500 TL’de hediye veriyor. Böylece Akbank’ın toplam promosyonu 17 bin 500 TL oluyor.

PROMOSYON BAŞVURU SÜRECİ

Emekli ve hak sahipleri, promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için ilgili bankalara başvuruda bulunabilir. E-Devlet üzerinden veya banka şubeleri aracılığıyla yapılan başvurularla, promosyonlar kolayca alınabiliyor.

emekli-ek-odeme-3.jpg

PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, promosyon ödemelerinin 28 Mart'tan itibaren hesaplara yatırılacağını bildirdi. Bakan Işıkhan, diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönünde çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

DETAYLAR VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Detaylı bilgi ve başvuru için Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın çağrı merkezleri ile iletişime geçilebilir. Emekliler, bu yeni promosyon miktarları ile maaşlarını daha yüksek tutarlarda taşıyarak, ekonomik faydalar sağlayabilecek.