Emeklilere 15 Bin TL EK PARA! TBMM’den Yeni Karar 08.44'te Geçti

Bayram öncesi emeklilere 15.000 TL ek para ödemesi yapılacak. TBMM’den geçen kararla ödemeler bugün başlıyor.

Emeklilere 15 Bin TL EK PARA! TBMM’den Yeni Karar 08.44'te Geçti

Akbank, emekli maaşı alan vatandaşlara bayram öncesi ek para ödemesi başlattı. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi maaşı ile geçim sıkıntısı yaşayan bayram ikramiyesi de yetmeyen emekliler Akbank'ın kampanyasına katılabilecek. Sabah saatlerinde banka tarafından yapılan duyuruya göre başvuru yaparak maaşları taşıyan emekliye 15.000 TL ek para ödenecek. Ayrıca emekliler maaş taşıma başvurusunun yanında kredi kartı kullanırsa 2500 TL'de hediye chip para kazanacak. Akbank'ın emeklilere yönelik sunduğu bu fırsatın detayları da belli oldu. 4A 4B 4C emeklisi olan herkes başvuru yapabiliyor. Emekliye yönelik yeni Müjdenin detayları haberimizde…

Akbank, Nisan ayının başlaması ile birlikte emekli müşterilerine özel yeni bir promosyon paketi hazırladı. Emekli maaşı alan ve 3 yıllığına bu maaşı kendisine Taşıyan emekliye verilecek promosyonu güncelleyen Akbank, ödemelerini 15.000 TL'ye kadar yükseltti. Emekli promosyon kampanyasına katılmak ise kolaylaştı. 4A 4B ve 4C Emeklisi şubeye gitmeden Akbank'a maaşını taşıma fırsatına sahip. Kampanyaya katılmak isteyenler dijital bankacılık hizmetleri aracılığı ile başvuru yapabiliyor. Akbank'ın güncel promosyon kampanyası şu anda verilen en yüksek promosyon olarak öne çıkıyor. Peki kimler Akbank’tan promosyon alabilir? Akbank yeni promosyon miktarı ne kadar oldu?

sed-odemesi-1.jpg

AKBANK'TAN PROMOSYON ÜCRETLERİNE ZAM MÜJDESİ

2024 nisan ayı itibarıyla birçok banka promosyon kampanyalarını güncelledi. Akbank'ta bu bankalardan biri oldu. Geçtiğimiz yıl 12.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapan Akbank kamu bankalarının yarışa dahil olması ile birlikte artık 15.000 TL promosyon ve 2500 TL chip para hediyesi veriyor.

Akbank'ın güncel promosyon kampanyası emekli maaş aralığına göre değişiklik gösteriyor. En geç 30 Nisan'a kadar başvurusunu yapanlar toplamda 17.500 TL'ye kadar promosyon ödemesini alabiliyor.

sed-odemesi-2.jpg

PROMOSYON ALMAK İÇİN KOLAY VE HIZLI BAŞVURU

Akbank'tan emekli promosyonu almak isteyenler için kolay ve hızlı başvuru süreci de devam ediyor. Bayram öncesi promosyon ödemesine kavuşmak isteyen emeklilerin şubelere gitmelerine hiç gerek yok. Akbank mobil uygulamayı üzerinden Akbank müşteri olmak istiyorum demeniz yeterli. Bu şekilde başvuru formunu doldurarak hemen kampanya dahil olabilirsiniz. Akbank'ın yeni kampanyasında ödeme 3 iş günü içinde hesaplara yapıyor.

sed-odemesi-3.jpg

20.000 TL'DE FAİZSİZ KREDİ FIRSATI VAR

Akbank'ta 20.000 TL'de faizsiz kredi fırsatı var. Mobil uygulama üzerinden başvuru olan yeni Akbanklı olan emekliler için hazırlanan faizsiz kredi paketi bayrama özel olarak veriliyor. Bayram öncesi tüm nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için Akbank'ın da kampanyasına hemen dahil olabilirsiniz. Faizsiz kredi desteği ile 36 aya kadar vadeli olarak sunuluyor.