Emeklilere Bu Sabah 09.30'da EKSTRA PARA Sürprizi Geldi! 15-16 Nisan'da Hesaplara Yatacak

Emekliye ekstra para sürprizi bu sabah 09.30'da açıklandı. Ek ödeme 15-16 Nisan'da istisnasız tüm emeklilere yatacak.

Emeklilere Bu Sabah 09.30'da EKSTRA PARA Sürprizi Geldi! 15-16 Nisan'da Hesaplara Yatacak

Emeklilere Bu Sabah 09.30'da EKSTRA PARA Sürprizi Geldi! 15-16 Nisan'da Hesaplara Yatacak!

Emekli maaşı alan milyonlarca kişi bayram öncesinde ikramiye ödemelerine kavuştu. Bir yandan emekli maaşı ödemeleri bir yandan da bayram sonrası yapılacak olan ek ödemeler emekliler tarafından büyük bir heyecanla Takip ediliyor. Üstelik emekliye yönelik yeni düzenlemelerde gündeme gelmeye devam ediyor. Emekliler için son dakika haberi bayramın hemen akabinde geldi. 16 milyon emekliye ek ödeme fırsatı var. 15 16 Nisan'da yapılacak olan ek ödemeler emeklilere bu sabah 09.30'da duyuruldu. 4A 4B, 4C fark etmez, tüm emekliler ek ödeme kampanyasından faydalanabiliyor. Emekliye ekstra para ödemesi sürprizi ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Bu sabah 09.30'da emekli için yeni Müjde açıklandı. Bayramın hemen akabinde emeklilere hem maaş ödemeleri hem de ek para ödemeleri başlıyor. Emekli maaşı ödeme takvimi SGK tarafından duyurulurken aynı zamanda bankalardan da sabah saatlerinde önemli açıklamalar geldi. 15-16 Nisan'dan itibaren emekliye maaş aralığına göre ek para fırsatları sunulacak. Emekliler başvuru yapmak şartı ile karşılıksız ve geri ödemesiz 10.000 TL ile 20.000 TL arasında ek para alma şansına sahip olacak. Emekliye ek para fırsatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde…

emeklilere-bu-sabah-09-30da-ekstra-para-surprizi-geldi-15-16-nisanda-hesaplara-yatacak-1.jpg

SGK'DAN EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİNE İLİŞKİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Sosyal Güvenlik Kurumu, Bayramın hemen ardından emekli maaşını almayı bekleyen milyonlarca emekli için son dakika açıklaması yayınladı. Bayram dönüşü emekli maaşı ödeme tarihleri merakla takip ediliyordu. Nisan ayı emekli maaşı ödeme takvimini duyuran SGK, 16 milyondan fazla emeklinin tamamının maaşlarının ay sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.

SGK'dan yapılan Nisan 2024 emekli maaşı ödeme tarihleri açıklamasına göre 4C emeklileri 15 Nisan'da, SSK emeklileri emekli tahsis numarası sonuna göre 17-25 Nisan arası ve bağ-kur emeklileri ise yine emekli tahsis numarası sonuna göre 25-28 Nisan arasında emekli maaşı ödemelerini alacak.

emeklilere-bu-sabah-09-30da-ekstra-para-surprizi-geldi-15-16-nisanda-hesaplara-yatacak-2.jpg

EMEKLİYE EK PARA ÖDEMELERİ 15-16 NİSAN'DA BAŞLIYOR

Ayrıca bankalardan da emekliler için güzel bir haber var. Emekli maaşı alanlara ek para ödeme fırsatları 15-16 Nisan tarihlerinde başlıyor. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı, başvuru yapmak koşulu ile ek para alma şansına sahip. Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak yapılan emekli maaş promosyonu ödemelerinde rakamlar son günlerde oldukça arttırıldı. Hem özel bankalar hem de kamu bankaları artık emekliye çok daha Cömert ve cazip promosyon fırsatları sağlıyor. Emekli promosyon kampanyaları ile ilgili yeni detaylar belli oldu.

emeklilere-bu-sabah-09-30da-ekstra-para-surprizi-geldi-15-16-nisanda-hesaplara-yatacak-3.jpg

EMEKLİYE EK ÖDEME 18.000 TL'YE KADAR ÇIKIYOR

Cumhurbaşkanı talimatı ile kamu bankalarının promosyonu arttırması sonrası özel bankalar da Yeliz abla Maaş promosyonu kampanyalarını duyurdu. Özel bankalarda promosyon miktarları 18.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. En yüksek promosyon ise 18.000 TL ile ING Türkiye tarafından veriliyor. Akbank'ta da yine 17.500 TL'lik promosyon desteği var. Kamu bankalarında ise emekli promosyonu maaş aralığına göre 8000 TL ile 12.000 TL arasında değişiyor. Emekli promosyon kampanyalarına katılmak için 3 yıllık maaş sözleşmesi yapmanız yeterli oluyor. Ancak bazı bankalar ekstra şartlar karşılığında ek para verebiliyor. Bankaların resmi ve sitelerini ziyaret ederek bu konuda daha detaylı bilgi alabilirsiniz.