Emeklilere Büyük Jest! 10.100 TL ve Üstü Maaş Alanlara 15.000 TL'lik EK İKRAMİYE Ödemesi Geliyor

Emekliye IBAN numarası üzerinden 15.000 TL'lik ekstra ödeme yapılacak. Şubeye gitmeye gerek olmadan 10.100 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler ödeme alabilecek.

Emeklilere Büyük Jest! 10.100 TL ve Üstü Maaş Alanlara 15.000 TL'lik EK İKRAMİYE Ödemesi Geliyor

Emeklilere Büyük Jest! 10.100 TL ve Üstü Maaş Alanlara 15.000 TL'lik EK İKRAMİYE Ödemesi Geliyor!

Emekli maaşı alanlar için Ziraat Bankası'ndan yeni bir maddi destek fırsatı daha geldi. Emekliye IBAN numarası üzerinden 15.000 TL'lik ekstra ödeme yapılacak. 4A 4B 4c emeklisi tüm vatandaşlar Ziraat Bankası'nın bayram öncesi sunduğu nakit avans kampanyasına katılabiliyor. Ayrıca bu ödemeye ek olarak maaşınızı da Ziraat Bankası'na taşırsanız 12.000 TL'ye Varan promosyon desteğini de kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası'nın yeni nakit avans kampanyasına ilişkin şartlarda belli oldu. Emekli maaşı alıyorsanız ve Bayram öncesinde nakit ihtiyacınız varsa kamu Bankası Ziraat Bankası'ndan bomba teklif geldi. Hemen başvuru yaparak sizle bu teklifi değerlendirin.

Ziraat Bankası, emeklilere maddi destek sağlamak amacıyla 15.000 TL nakit avans ödemesi yapacak. Bu ödeme, emeklilerin IBAN numaralarına doğrudan yatırılacak. Banka şubesine gitmeye gerek olmadan online başvuru yöntemlerini kullanarak Hızlı ve kolay nakit avans alma fırsatı sizi bekliyor. Ayrıca ilk kez Ziraat Bankası müşterisi olacaksanız 12.000 TL'lik de promosyon fırsatı alabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİLERE NAKİT DESTEĞİ

Ziraat Bankası, emeklilerin hayatını kolaylaştıracak önemli bir adım atarak, onlara maddi bir destek sağlıyor. Banka, emeklilere 15.000 TL nakit avans desteği sunacak. Bu özel destekle, Bayram öncesi emekliler acil nakit ihtiyaçlarını hızlı ve pratik bir şekilde karşılama imkanı bulacak nokta Ziraat Bankası faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanmak için şubeye gitme şartı bulunmuyor. Doğrudan mobil uygulama üzerinden işlem yaparak nakit avans alabilirsiniz.

ÖDEME SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

Bu destekten faydalanmak isteyen emeklilere herhangi bir başvuru süreci öngörülmüyor. Ziraat Bankası, emeklilerin mevcut IBAN numaralarını kullanarak, ödemeyi otomatik olarak gerçekleştirecek. Bu sayede, emekliler hiçbir zahmete katlanmadan destekten faydalanabilecekler. Tek yapmanız gereken şey mobil uygulama üzerinden başvuruyu gerçekleştirmek ardından da nakit avans talebinde bulunmak. Başvuru işlemlerini tamamlar tamamlamaz Ziraat Bankası 15.000 TL'lik faizsiz nakit avans desteğini doğrudan hesabınıza aktarıyor. Böylelikle bayram öncesi nakit ihtiyaçlarınızda çok kolay ve hızlı bir şekilde karşılanıyor.

ZİRAAT BANKASI'NA İLK KEZ GEÇECEK EMEKLİLER DİKKAT

Ayrıca emekli maaşına ilk kez Ziraat Bankası'na taşıyacak olanlar için de sürpriz bir haber daha var. Nakit avans almak için Ziraat Bankası'na geçmeyi düşünüyorsanız aynı zamanda emekli promosyon kampanyasından da faydalanma şansına sahip olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey Ziraat Bankası mobil uygulama üzerinden emekli maaşınızı taşıyarak promosyon taahhüdünü Dijital asistanın aracılığı ile yapmak. Hemen ardından 8.000 TL ile 12.000 TL arasında değişen promosyon fırsatını elde edebilirsiniz. Böylece bayram öncesi Ziraat Bankası'ndan toplam 27 bin TL'ye kadar ödeme almak mümkün.