Emeklilere Büyük Jest! SSK, Bağ-Kur ve 4A, 4B, 4c'lilere Cumhurbaşkanı Onaylı 25 Bin TL Ek Destek Geliyor

Emekli maaşı alanlar için Cumhurbaşkanı onaylı ek ödeme desteği geliyor. 25.000 TL’lik nakit destek detayları belli oldu.

Emeklilere Büyük Jest! SSK, Bağ-Kur ve 4A, 4B, 4c'lilere Cumhurbaşkanı Onaylı 25 Bin TL Ek Destek Geliyor

Emekliler için müjde geldi. Cumhurbaşkanı onaylı ek ödeme desteği verilecek. 25.000 TL'lik nakit destek ödemesi SSK bağ-kur 4c fark etmeden tüm emeklileri kapsıyor. 16.2 milyon emekli için verilecek ödemenin detayları belli oldu. Emeklilik başvurusu yapan, ancak henüz maaşı bağlanmayan emekliler Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank aracılığı ile düşük faizli emekli kredisi alabilir. 25 bin TL'den başlayan emekli Kredisi’nde şartlar çok kolay.

2024 yılının başında en düşük emekli maaşı 10.000 TL olarak belirlenmişti. Emekli vatandaşlar açıklanan bu rakamla geçinmekte zorluk çekerken ilave zam umutları da kalmadı. Emekli zammı Temmuz ayında yapılacak ve artık Geri sayım başladı. 3 Mayıs itibariyle TÜİK enflasyon rakamlarını açıklayacak ve emekli için bir zam oranı daha belli olmuş olacak. Bir yandan temmuz zammı için meraklı bekleyiş sürerken bir yandan da emeklilere ek gelir kapıları açılmaya devam ediyor. Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank nakit sıkıntısı yaşayan emekli müşterileri için 25.000 TL'lik hızlı Kredi paketini duyurdu.

EMEKLİLER BAŞVURU YAPARAK 25.000 TL ACİL NAKİT DESTEK ALABİLİYOR

Emekli maaşı alan vatandaşlar Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a başvuru yaparak 25.000 TL'lik acil nakit destek ödemesi alabiliyor. Tüm emeklileri kapsayan ödeme kolay ve hızlı kredi desteği olarak geçiyor. Cumhurbaşkanı onaylı olarak verilen Yeni emekli kredisinden yararlanmak isteyen milyonlarca emekli şubeye gitmeden mobil bankacılık uygulamaları aracılığıyla işlem yapıyor. Emekli kredisi kullanmak isteyenler için son tarih 31 Mayıs 2024.

36 AYA KADAR VADELİ VERİLİYOR

Emeklilere yönelik başlatılan emekli kredisi kampanyasında 25.000 TL'den başlayan ve 50.000 TL'ye kadar çıkan kredi paketi 36 aya kadar vadeli olarak veriliyor. Kamu bankaları emekliye en düşük faizli kredi veren bankalar olarak öne çıkıyor. Hem de kolay ve hızlı başvuru fırsatları sunarak emeklinin işini kolaylaştırıyor. 3 kamu Bankası tarafından sunulan yeni emekli kredisini değerlendirmek isteyenler mobil uygulamaları cep telefonlarını yükleyerek başvuru işlemlerini yapabilir.

EMEKLİYE BASİT VE KOLAY İŞLEMLE KREDİ

Kamu bankaları emekli kredisi fırsatlarını basit ve kolay işlemlerle sağlıyor. Böylece milyonlarca emekli vatandaş banka şubelerine gitmekten kurtuluyor. T.C kimlik numarası üzerinden kabul edilen başvuru işlemleri Sadece 5 dakika sürüyor ve en kısa sürede de onay verilerek emekliye Kredi sağlanıyor. 25.000 TL'den başlayan 36 ay vadeli Kredi paketinden faydalanmak istiyorsanız son başvuru tarihini kaçırmayın.