Emeklilere Ek Ödeme Sürprizi Nisan Ayında Geldi! Kimlere 24.000 TL Ödeme Var?

Emekli maaşı alanlara 24 bin TL'lik ek ödeme sürprizi. Nisan ayında kimleri ödeme yatacak? Şartlar neler?

Emeklilere Ek Ödeme Sürprizi Nisan Ayında Geldi! Kimlere 24.000 TL Ödeme Var?

Emeklilere 24.000 TL Ek ödeme var. Nisan 2024 itibarıyla emekliler için bomba kampanyalar devam ediyor. SSK ve bağ-kur emeklileri bu ayın avantajlı kesimi oluyor. Emekli maaşı alanlara bayram sonrasında da ikramiye fırsatları ve promosyon ödemeleri devam edecek. Nisan ayı itibariyle emekliye yatacak ek ödeme fırsatları belli oldu. Peki kimler Nisan'da promosyon ve ikramiye alıyor? Emekliye 24 bin TL'lik ikramiye hangi bankada? Emekli maaşı alanlar için yeni kampanyalar haberimizde…

SSK ve bağ-kur emeklisi Milyonlarca kişi için bayram öncesi birçok bankada cazip promosyonlar gündeme gelmişti. Emekli maaşı alanlar için yatan ek ödemeler 18.000 TL'ye kadar ulaştı. Ancak Asıl sürpriz kampanyalar bayram sonrasında geliyor. 4A 4B 4C emeklisi fark etmeden 24.000 TL'ye Varan ek ödeme fırsatları duyuruldu. Milyonlarca emekli sadece 3 yıllık taahhüt sözleşmesini imzalayıp bu ödemelerden faydalanabiliyor. Ayrıca bankalarda promosyona ek fırsatlar da var. Koşulsuz şartsız ve karşılıksız ödeme almak istiyorsanız yeni kampanyaları sizler için derledik. Nisan sonuna kadar devam edecek ödemeler için başvuru detaylarını haberimiz de bulabilirsiniz.

EMEKLİYE BAYRAM SONRASI ÖDEMELER SÜRECEK

Bayram öncesi Emekli Maaş promosyonu konusunda son derece yoğun bir dönem yaşanıyor. Hem banka şubelerinden hem de dijital bankacılık hizmetlerinden başvuru yapmak isteyen milyonlarca emekli vatandaş var. Ancak bayrama yetişmeyenler üzülmesin. Çünkü bayram sonrasında da emekli promosyon kampanyaları devam edecek. SSK ve bağ-kur emeklisi ile birlikte memur emeklisi ve dul ve yetim aylığı alanlar da bankaların fırsatlarını değerlendirmek için başvurularını yapabilecek.

24.000 TL'YE KADAR EK ÖDEME FIRSATI

Emekli maaşı alanlar için bankalarda çok yazlık teklifler var. 24.000 TL'ye kadar ödeme fırsatları özel bankalarda milyonlarca emekliliği bekliyor. Akbank Garanti Bankası İş Bankası Finansbank Yapı Kredi Bankası ING Bank Türkiye Finans gibi bir toplantıyı tercih ederek en yüksek promosyon kampanyalarına ulaşabilirsiniz. Şu an için net promosyonu 18.000 TL'ye o kadar ulaşırken aynı zamanda ek ödemelerle bu rakam 24.000 TL'yi buluyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emekli promosyonu almak isteyenler için başvurular dijital ortamda tek tıkla yapılabiliyor. Örneğin Yapı Kredi Bankası promosyonu almak istiyorsanız mobil uygulamasını cep telefonunuza yükledikten sonra yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayıp başvuru formunu hızlı bir şekilde doldurabilirsiniz. Bankadan sizinle görüşecek olan dijital müşteri temsilcisi ile Yeni taahhüt sözleşmesini imzalayarak emekli promosyon anlaşmasını yapabilirsiniz.

EK ÖDEME HEMEN IBAN NUMARASINA GEÇİYOR

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında ek ödemeler hızlı bir şekilde IBAN numarasını aktarılıyor. Promosyon almak istediğiniz bankayı seçilmeyebilir başvuru işlemlerini tamamlayın ve sadece dakikalar içinde ek ödeme fırsatını yakalayın. Ek koşulsuz ve şartsız promosyon ödemeleri tamamen geri ödemesiz olarak veriliyor.