Emekliye 3 MAAŞ ÖDEME! 15 Nisan’da Yatacak

Emekli maaşı alanlar için son dakika gelişmesi… 3 maaş ödeme 15 Nisan'da emeklinin IBAN numarasına yatıyor.

Emekliye 3 MAAŞ ÖDEME! 15 Nisan’da Yatacak

Emekli maaşı alan milyonlarca düşüyor bankalarda promosyon ve düşük faizli kredi teknikleri devam ediyor. Nisan ayında da birçok bankanın kampanyası güncellendi. Türkiye İş Bankası'ndan nisan ayı promosyon fırsatlarını güncelleyen bankalar arasında yer alıyor. Emekli maaşı alanlar için nisan ayında İş Bankası'nın yeni promosyonu artarken aynı zamanda bayrama özel kredi fırsatları da duyuruldu. Emeklilere İş Bankası tarafından 3 maaş ödeme fırsatı sunuluyor. Emekli maaşı alanlar başvuru yaparak bu Kampanyayı değerlendirebiliyor. SSK bağ-kur memur emeklisi için verilecek olan yeni promosyonlar ve aynı zamanda emekliye yönelik özel kredi paketleri haberimizde…

Türkiye'deki milyonlarca emekliye nisan ayı fırsatları duyuruluyor. Ramazan Bayramı öncesi ve sonrasında yine emekliler için birçok özel promosyon desteği sağlanacak. Bunlar arasında Türkiye İş Bankası tarafından sunulan yeni paket öne çıkıyor. Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar hem 12.000 TL'ye kadar promosyon alacak hem de 3 maaşa kadar faizsiz kredi desteğinden yararlanabilecek. Emekli maaşı alanlar için yeni sürpriz kampanya Az evvel açıklandı. Kampanyaya dahil olmak isteyenler vakit kaybetmeden başvuru yaparak 15 Nisan'a kadar ödeme alabilir.

EMEKLİ PROMOSYONU 12.000 TL'YE YÜKSELDİ

SGK ile bankalar arasında yapılan görüşmeler sonucunda emeklilerin promosyon miktarları arttırıldı. Tüm emeklilere bankalar tarafından sağlanacak olan yeni promosyonlar 8.000 TL ile 12.000 TL arasında değişiyor. Maaş aralığına göre sunulan bu fırsat 3 yıllık taahhüt sözleşmesi karşılığında veriliyor. Emekli maaşını seçtikleri bankaya ya da İş Bankası'na taşıyanlar taahhüt sözleşmesinde imzaladıktan sonra hemen promosyon desteğinden yararlanabiliyor.

emekli-odeme.jpg

EMEKLİYE 3 MAAŞA KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ

Ayrıca İş Bankası tarafından emeklilere 3 maaşa kadar ihtiyaç kredisi fırsatı da sağlanıyor. Türkiye İş Bankası müşterisi olan emekliler başvurularını tamamladıktan hemen sonra bayram kredisi fırsatını faizsiz olarak değerlendirebiliyor. 36 ay vadeli olarak verilen faizsiz kredi desteğinden faydalanmak isteyen tüm emekliler işcep mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olup hem promosyon hem de kredi başvurusunu yapabilir.

EMEKLİ MAAŞI ALIYOR OLMAK TEK ŞART

Emeklilere yönelik yeni kampanyada Tek şart emekli maaşı alıyor olmak. Bunun dışında gelir belgesi kefil gibi şartlar Aranmıyor. Emekliler İş Bankası'na maaşlarını taşıyarak doğrudan faizsiz kredi kampanyasına da başvuru yapma fırsatına sahip oluyor. Hemen İş Bankası nakit destek ödemesinden faydalanmak istiyorsanız işcep mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyin ardından da yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak başvuru sürecini tamamlayın. En geç 15 Nisan'a kadar yapılan başvurular değerlendirmeye alınacak.