Emekliye EK ÖDEME 20.000 TL oluyor! Erkene Çekildi

Emekli maaşı zammı heyecanla beklenirken yeni bir sürpriz var. Emekliye verilen ek ödeme 20.000 TL'ye yükseliyor. Üstelik yeni ayar için Temmuz ayı beklenmeyecek, erkene çekildi.

Emekliye EK ÖDEME 20.000 TL oluyor! Erkene Çekildi

Emekli maaşı zammı milyonlarca SSK bağ-kur ve memur emeklisi tarafından heyecanla Takip ediliyor. Gözler Temmuz ayına çevrilirken bir yandan da bankalar tarafından ödenen promosyon miktarları emeklinin gündeminde. İlave zam beklentileri ve hayalleri boşa çıkan emekliler Temmuz ayında yapılacak olan maaş zammı öncesi promosyon zammı ile buluşacak. Ekonomist Muhammet Bayram, emekli için bankaların hazırladığı yeni promosyon bilgilerini aktardı. Temmuz ayı gelmeden emekli maaş promosyonu miktarı 20.000 TL'ye yükselecek. Peki şu anda güncel en yüksek promosyon hangi bankada? En yüksek promosyon veren bankalar güncel liste ve detaylar haberimizde…

Emekliler için ek gelir kaynağı olan promosyon ödemelerinde son dönemlerde bankaların arasında ki rekabet artmış yüksek promosyon miktarları da ortaya çıkmıştı. Yaklaşan emekli maaş zammı öncesinde rekabet eylemiyle hızlanırken yeni bir zam haberi daha geldi. İddiaya göre bankalar promosyon miktarlarını güncellemeye hazırlanıyor. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için verilecek olan yeni promosyonların 20.000 TL'ye kadar yükselmesi gündemde. Ekonomist Muhammed Bayram canlı yayında önemli iddiayı gündeme taşıdı. Peki emekli promosyon ücretleri ne kadar olacak?

TEMMUZ’DAN ÖNCE 20 BİN TL OLMASI BEKLENİYOR

Canlı yayında konuşan ünlü Ekonomist Muhammed Bayram, bankalar tarafından emeklilere ödenen maaş promosyonlarının temmuz ayından önce artacağını iddia etti. Maaş promosyonları ile ilgili olarak emekliler arasında bankalar önemli bir rekabet olduğunu vurgulayan Bayram, Temmuz ayında yapılacak olan zam öncesinde bankaların rekabetinin daha da artacağını dile getirdi.

Yeni promosyon anlaşması yapmayı planlayanlar için biraz daha bekleyin uyarısında bulunan Bayram, en geç Haziran ayında bankaların verdiği promosyon miktarının 20.000 TL'ye kadar yükselmesini beklediğini ifade etti.

GÜNCEL EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

Şu anda da birçok bankada emekliye özel cazip promosyon teklifleri var. Özellikle ING Bank ve Yapı Kredi'nin teknikleri kaçırılmayacak türden. Her iki bankada 15.000 TL Ek koşulsuz promosyon fırsatı sunarken otomatik ödeme talimatı verenlere ise 3.000 TL ekstra promosyon ödemesi yapıyor. Bu iki bankanın hemen ardından ise Akbank geliyor. 3 yıllık maaş tahahüdü için 15.000 TL promosyon ödeyen Akbank, kredi kartı kullanımına ise 2500 TL chip para hediyesi sunuyor.

Bankaların cazip promosyon tekliflerini değerlendirmek isteyenler için son tarih 31 Mayıs 2024. Bu tarihe kadar şubelerden, mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığı aracılığı ile promosyon başvurusu yapmak mümkün. Ayrıca telefon bankacılığı üzerinden bankalarla iletişime geçerek promosyon miktarları ve kampanya detayları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.