Emekliye MÜJDELER peş peşe geldi! 18.000 TL'lik EK ÖDEME saat 13.30'da açıklandı

Emekliye peş peşe müjdeler geldi. Emekli ödemelerine rekor zam yapıldı. 18.000 TL'lik ek ödeme saat 13.30'da duyuruldu.

Emekliye MÜJDELER peş peşe geldi! 18.000 TL'lik EK ÖDEME saat 13.30'da açıklandı

Emekliye MÜJDELER peş peşe geldi! 18.000 TL'lik EK ÖDEME saat 13.30'da açıklandı!

Emekliye müjdeler bayram öncesi peş peşe gelmeye devam ediyor. Önce kamu bankaları emekli promosyon miktarlarını arttırmıştı. Hemen ardından özel bankalarda harekete geçerek peş peşe promosyon zammı duyurularını yapmaya başladı. Son açıklamayı ise ING Türkiye'den geldi. ING Bank emekliye yönelik olarak ödediği karşılıksız ve geri ödemesiz maaş promosyonu miktarını adeta arşa çıkardı. Peki ING emekli promosyonu ne kadar oldu? 4A 4B 4C emeklisine ilave ödeme kaç TL oldu?

Emeklilere yönelik nakit promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. SGK 19 banka ile yeniden masaya oturdu. Emekli promosyonu kampanyalarında büyük bir artış yaşanırken ING Türkiye Bugün 13.30'da çok önemli Bir açıklamada bulundu. Emekli maaşı alanlar için yeni promosyon miktarı rekora çıktı. ING Bank, ek koşul olmadan tam 15.000 TL'lik nakit promosyon veriyor. Ayrıca fatura ödeme talimatı veren emeklilere 3000 TL'lik ek promosyon desteği sunuluyor. ING'nin toplam promosyon miktarı böylece 18.000 TL'ye kadar yükselmiş oldu. 4A 4B 4C emeklisine karşılıksız sunulan yeni promosyonlar haberimizde…

emekliye-mujdeler-pes-pese-geldi-18-000-tllik-ek-odeme-saat-13-30da-aciklandi-1.jpg

EMEKLİYE REKOR PROMOSYON TEKLİFİ ING TÜRKİYE'DEN GELDİ

ING Türkiye emekliye rekor promosyon teklifini duyurdu. Emekli maaşı alan ve ilk kez ING Bank müşterisi olan emekliler için ek koşulsuz promosyon miktarı 15.000 TL'ye yükseltildi. Buna ek olarak otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere 3.000 liraya varan ek promosyon verilecek. Böylece ING Bank'ın yeni promosyon miktarı toplamda 18.000 TL'ye kadar ulaşmış oldu. ING Bank bu promosyon güncellemesi ile birlikte en yüksek promosyon veren bankalar listesinde de ilk sıraya yükseldi.

emekliye-mujdeler-pes-pese-geldi-18-000-tllik-ek-odeme-saat-13-30da-aciklandi-2.jpg

EMEKLİ PROMOSYONU İÇİN KOLAY VE HIZLI BAŞVURU

ING Bank'tan emekli promosyon fırsatlarını değerlendirmek isteyen emeklilere kolay ve hızlı başvuru imkanı da sunuluyor. ING mobil uygulaması üzerinden Cebimdeki Danışman bölümüne ulaşarak görüntülü görüşme sayesinde hemen ING Bank müşterisi olabilirsiniz. Ya da e-devlet kapısı üzerinden maaş aldığınız bankayı değiştirme şansına sahipsiniz. Bu yöntemlerin hiçbirini kullanmak istemeyen emekliler en yakın ING Bank şubesine giderek emekli maaşını taşıyabilir. Eski yeni emekli fark etmeden tüm emekliler ING Bank'ın kampanyasına dahil olabiliyor. ING Bank Promosyon kampanyasında EYT'li emeklilere de fırsat var.

emekliye-mujdeler-pes-pese-geldi-18-000-tllik-ek-odeme-saat-13-30da-aciklandi-3.jpg

BAŞVURU TARİHLERİ VE KOŞULLAR BELLİ OLDU

ING Bank'tan 18.000 TL'ye Varan ek koşulsuz promosyon fırsatını değerlendirmek isteyen emeklilerin 4 Nisan 30 Nisan tarihleri aralığında Yukarıdaki başvuru adreslerini kullanarak başvuru yapmaları gerekiyor. Emekli promosyon ödemesi için tek koşul 3 yıllığına maaşınızı taşımak. Ayrıca otomatik ödeme talimatı vermeniz durumunda ek promosyon ayrıcalığından da yararlanabilirsiniz.

emekliye-mujdeler-pes-pese-geldi-18-000-tllik-ek-odeme-saat-13-30da-aciklandi-4.jpg

EMEKLİYE ÖZEL KREDİ PAKETLERİ DE VAR

ING Türkiye emekliye yönelik özel kredi paketleri de hazırladı. Emekli maaşı alan Milyonlarca kişi ING Banka tercih ederek düşük faizli kredi desteği alma şansına da sahip oluyor. ING Bank'ın emekliye yönelik diğer avantajları ise aidatsız kredi kartı kullanımı, ücretsiz havale ve EFT oluyor. ING Bank'a geçen tüm emekliler turuncu ekstra avantajlarından faydalanarak rahat bir nefes alıyor.