Kamu bankası 120 bin TL veriyor! Tek başvuru yetiyor

Ziraat Bankası tek bir başvuru ile 120.000 TL kredi veriyor. İşte kamu Bankasının yeni düşük faizli kredi kampanyası ile ilgili merak edilenler…

Kamu bankası 120 bin TL veriyor! Tek başvuru yetiyor

Ziraat Bankası hesabı olanlar için yeni kredi kampanyası başladı. Mayıs ayında müşterilerinin nakit parayı olan ihtiyaçlarını karşılamakta Kararlı olan Ziraat Bankası, tek başvuru ile 120.000 TL'lik kredi desteği sağlıyor. Ziraat Bankası'nın düşük faizli kredi kampanyasında başvuru şartları da belli oldu. Peki kimler başvuru yapabilir? Ziraat Bankası mayıs ayı kredi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası hesabı olanlar için 120.000 TL'lik kredi paketi Hazırlandı. Mayıs 2024 itibarıyla kredi faiz oranları güncellenirken Ziraat Bankası müşterilerine en uygun faizli kredi desteği sunuyor. Mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden kolayca başvuru yapılabiliyor. Bu kanalları kullanmayanlar ise şubelere giderek T.C kimlik kartı ile başvuru yapabiliyor.

ZİRAAT BANKASI 120.000 TL KREDİ BAŞVURU SÜRECİ

Ziraat Bankası'nın kredi paketine başvuru yapmak isteyenlerin başvuru sırasında istenen belgeleri hazırlamaları ve mobil bankacılık uygulaması üzerinden başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Başvuru süreci kısa sürede tamamlanıyor Hızlı ve kolay başvuru fırsatı sağlanıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası düşük faizli kredi kampanyasına başvuru yaparken bankanın aradığı şartları da uygun olmak gerekiyor. 120.000 TL'lik kredi desteğinden faydalanmak için mutlaka Ziraat Bankası müşterisi olmanız gerekiyor. Banka sadece müşterileri için bu Kampanyayı yapıyor. Aynı zamanda Kredi notunun yükü puan ve üstü olması, düzenli gelire sahip olmakta aranan başvuru şartları arasında yer alıyor. Eğer bu şartları taşıyorsanız kolaylıkla krediniz onaylanıyor.

12 AY VADELİ KREDİ FIRSATI

Ziraat Bankası düşük faizli kredi kampanyasında 12 ay vade seçeneği sunuyor. Çünkü BDDK, tarafından alınan kararlar doğrultusunda artık 100.000 TL ve üstü kredilerde 12 aydan fazla vade yapılamıyor. Ziraat Bankası'nın kampanyasına katılmak isteyenlerin ve bunu göz önünde bulundurmaları ve kararlarını Bu doğrultuda vermeleri gerekiyor. Kredi başvuru süreci 31 Mayıs'a kadar devam edecek Bu tarihe kadar başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.