Kişi Başı 15.000 TL Verilecek! TC Kimlikle Bugün Giden Alıyor

Son dakika haberine göre 18 yaş üstü herkese T.C kimlikle 15.000 TL ödeme verilecek. Kişi başı yapılacak Ödeme için bugün başvurmak gerekiyor.

Kişi Başı 15.000 TL Verilecek! TC Kimlikle Bugün Giden Alıyor

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için son dakika haberi geldi. T.C kimlikle 15.000 TL'lik nakit destek ödemesi verilecek. 18 yaş üstü herkes kişi başı ödeme alabilecek. Sabah saatlerinde yapılan duyuruya göre Garanti Bankası yeni müşterilerine faizsiz kredi desteği başlattı. Garanti mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olanlar T.C kimlik kartı ile ödeme alabilecek. Kampanyaya katılmak için yarın son gün.

Garanti BBVA’DAN YENİ KAMPANYA

Son dakika haberine göre Garanti Bankası yeni müşterilerine özel yepyeni bir kampanya başlattı. Son dönemlerde bankalar arasında müşteri kapma rekabeti her geçen gün artmaya devam ederken Garanti Bankası'ndan da bomba bir fırsat geldi. Türkiye'nin köklü özel bankalarından olan Garanti Bankası, kendisini tercih eden müşterileri için önemli bir jest yapıyor. Yeni müşterilere özel kişi başı 15.000 TL'lik faizsiz kredi desteği sağlanıyor.

YARIN SON GÜN

Müşteri çekmek için yeni bir kampanyaya imza atan Garanti Bankası'nın faizsiz kredi fırsatında yarın son gün. 15.000 TL'lik faizsiz kredi desteği sunan Garanti Bankası acil paraya sıkışan müşterileri için adeta ilaç gibi bir kampanya düzenliyor. Özellikle bankalarda kredi faiz oranlarının ciddi anlamda yükseldiği bu günlerde Garanti Bankası'nın bu kampanyası vatandaşa adeta İlaç gibi geliyor.

kisi-basi-15-000-tl-verilecek-tc-kimlikle-bugun-giden-aliyor-2.jpg

6 AY VADE VE 3 AY ÖDEME ERTELEME FIRSAT

30 Nisan'da sona erecek Garanti Bankası'nın yeni kampanyasında faizsiz kredi kullananlar 6 ay vade ve 3 ay ödeme erteleme imkanını da yakalıyor. Nakit ihtiyacınız varsa hemen Garanti mobil uygulamasından Yeni bir hesap açtırarak faizsiz kredi kullanma fırsatına siz de sahip olabilirsiniz. Ancak Garanti Bankası'nın bu kampanyasından faydalanmak için bazı şartlarda var. Bu şartlardan biri de düzenli gelire sahip olmak ve bankaların aradığı kredi kullanma kriterlerine uygun olmak. En azından 1200 puan ve üstü kredi notunuzun bulunması gerekiyor.

PRATİK BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Garanti mobil uygulaması üzerinden hızlı ve pratik başvuru yaparak kolay kredi alma şansına siz de sahip olabilirsiniz. Bugün ve yarın devam edecek başvurular sadece dakikalar içinde dijital asistan aracılığı ile tamamlanabiliyor. Kolay kredi kullanmak istiyorsanız Garanti Bankası'nın bu kampanyası tam size göre. 5 dakika içinde onaylı şipşak 15.000 TL faizsiz kredi desteğini kaçırmayın.