PTT'den Düşük Faizli Kredi! 3 Ay TEK KURUŞ Ödeme Yok

PTT 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor. Başvurular TCKN ile yapılıyor.

PTT'den Düşük Faizli Kredi! 3 Ay TEK KURUŞ Ödeme Yok

PTT'den vatandaşa yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. Ramazan Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olanlar bu paket sayesinde 3 ay Tek kuruş geri ödeme yapmıyor. Düşük faizli ve ödeme ertelemeli PTT kredisi ile ilgili detaylar haberimizde…

PTT'den bayram kredisi paketi geldi. Ramazan Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olanlar PTT'ye başvuru yaparak düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanma fırsatına sahip oluyor. 50.000 TL ile limitli, 36 ay vadeli PTT kredisi aynı zamanda 3 ay ödeme ertelemeli olarak veriliyor. PTT Aktif Bank giriş birliği ile verilecek olan bayram kredisi ile ilgili şartlar ve detaylarda netleşti. PTT kredisi hakkında merak edilen her şey haberimizde…

PTT VE AKTİFBANK İŞBİRLİĞİ İLE KREDİ

Türkiye’de milyonlarca vatandaş Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ihtiyaç kredisi kullanmak istiyor. Hem bankalar tarafından verilen hem de PTT'den sağlanan kredi fırsatları da merakla araştırılıyor. PTT'de Aktif Bank işbirliği ile birlikte vatandaşa Kredi sağlayan bankalar arasında yer alıyor. Kamu bankalarından sonra en düşük faiz oranı ile kredi veren kurum olan PTT'nin yeni şartları ve detayları belli oldu. PTT kredi faiz oranları en dibe çekilirken vadede 36 aya kadar uzatıldı. Ayrıca PTT kredi kampanyasında 3 ay ödeme erteleme fırsatı da var.

ptt-kredi-1.jpg

PTT KREDİ FAİZ ORANLARI NE KADAR?

PTT'nin Aktif Bank ile işbirliği yapması son dönemlerde vatandaş için kredi kullanımını kolaylaştırdı. En uygun faiz oranı ile ödeme ertelemeli kredi veren PTT, 50.000 TL için kredi faiz oranını 3.49'da sabit tutuyor. Bankalarda ise kredi faiz oranları artık %5'e kadar dayanmış durumda. O sebeple de PTT'nin bu kredi kampanyası vatandaş için son derece cazip geliyor. PTT’den kredi almak isteyenler 50.000 TL'yi 36 ay vadeli olarak alabilirken aynı zamanda 3 ay Tek kuruş geri ödeme yapmıyor.

50.000 TL PTT KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ NE KADAR?

PTT'den verilen yeni Kredi paketinde 50.000 TL için farklı vade seçenekleri bulunuyor. 12 ay 24 ay 36 ay vadeli olarak bu Kredi kampanyasından faydalanmak mümkün. 50.000 TL'lik 12 ay vadeli Kredi yapanlar %3.49 faiz oranı ile kredi kullanabiliyor. Bu durumda PTT kredisinin aylık taksit miktarı 5.494,92 TL olurken toplam geri ödeme ise 66.226,54 oluyor.

PTT KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT’den kredi kullanmak isteyenler başvuru işlemlerini PTT şubelerinden ya da aktif Bank'ın online internet sitesi üzerinden kolaylıkla yapabiliyor. Ayrıca PTT'ye SMS ile kredi başvurusu yapmak da mümkün. Tek yapmanız gereken PTT internet sitesini ziyaret ederek SMS başvuru numaralarını öğrenmek.