Sıfır faizli kredi kampanyaları GÜNCELLENDİ! 20 bin TL'ye kadar şipşak ödeme var

0 faizli kredi fırsatı bayrama sayılı günler kala geldi. 20.000 TL'ye kadar şipşak ödeme T.C kimlik numarası ile başvuru yapan herkese veriliyor.

Sıfır faizli kredi kampanyaları GÜNCELLENDİ! 20 bin TL'ye kadar şipşak ödeme var

0 faizli kredi kullanmak isteyenler bayram öncesi bankaların faizsiz kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Milyonlarca vatandaş için birçok banka bayrama özel olarak kredi kampanyalarını güncelledi. Özellikle az limitli nakit paraya ihtiyacı olanlar başvuru yapmak koşuluyla 20.000 TL’ye kadar şipşak ödeme alabiliyor. Üstelik şubeye gitme şartı da yok. Sadece mobil bankacılık uygulaması üzerinden başvuru yapabilir faizsiz kredi desteğinden faydalanabilirsiniz. Peki faizsiz kredi veren bankalar hangileri? Faizsiz kredi şartları neler? 20.000 TL’ye kadar güncel faizsiz kredi kampanyaları haberimizde…

20.000 TL'YE KADAR FAİZSİZ KREDİ FIRSATI

0 faizli taksitli kredi kullanmak isteyenler için bankalardan peş peşe kampanyalar gelmeye devam ediyor. Bu konuda öncülüğü ise Akbank çekiyor. Yepyeni bir kampanyaya daha imza atan Akbank, nakit paraya ihtiyacı olan bayram öncesi bu ihtiyacı karşılamak isteyenler için mobil uygulama üzerinden başvuru yapmaları durumunda anında trink ödeme yapıyor. Akbank'ın 20.000 TL faizsiz kredi kampanyasının şartları da belli oldu.

SIFIR FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank'tan sıfır faizli kredi desteği almak isteyenler için tek koşul yeni müşteri olmak nokta Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıkladıktan Sonra buradaki başvuru formunu doldurabilir ve hemen faizsiz kredi başvurusu için kredi başvuruları bölümüne ulaşabilirsiniz.

ÖDEME HEMEN IBAN'A GEÇİYOR

Akbank'ın 0 faizli kredi başvuru formunu dolduranlar için ödeme anında IBAN numarasına yatıyor. Bu sebeple şubeye gitmek ya da beklemek yok. Bayram öncesi nakit ihtiyacı olanlar için hızlı Kredi fırsatı var. Acil kredi arayanlar Akbank'ın bu faizsiz kredi kampanyasını sakın kaçırmasın. İsterseniz düşük faizli 50.000 TL'ye kadar da kredi kullanma şansına sahip olabilirsiniz. Faizsiz kredi kampanyası 20.000 TL limitli olarak veriliyor. Ancak daha yüksek ihtiyacı olanlar yine Akbank'ın avantajlı faiz oranlarından yararlanarak 50.000 TL'ye kadar Kredi alabiliyor.

KREDİ NOTUNUN ÖNEMİ NEDİR?

Faizsiz kredi kullanmak isteyenler için kredi notunun önemi son derece yüksek. Bankalara gecikmiş Kredi ya da kredi kartı borcu bulunanlar ne yazık ki düşük kredi notları nedeniyle faizsiz kredi alamıyor. O sebeple mutlaka Kredi notunuzun 1200 puan ve üstü olması şartı aranıyor.

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR

Akbank dışında birçok bankada da sıfır faizli kredi desteği bulunuyor. Ancak bu konuda en yüksek limiti Akbank sağlıyor. Faizsiz kredi veren diğer bankalar ise şöyle:

ENPARA

Yeni müşterilere özel %0 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Kredi tutarı: 10.000 TL

Vade: 6 Ay

Aylık faiz oranı: 0,00 %

Aylık taksit tutarı: 1.666,67 TL

QNB FİNANSBANK

Yeni müşterilere özel %0 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Kredi tutarı: 10.000 TL

Vade: 6

Aylık faiz oranı: 0,00 %

Aylık taksit tutarı: 1.666,67 TL

GARANTİ BBVA

Yeni müşterilere özel 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi kampanyası sunuluyor.

Kredi tutarı 20.000 TL

Vade: 6

Faiz oranı: 0%

Aylık taksit tutarı: 3333,33

Tahsis ücreti:0 TL