Son 2 Gün! 20 Bin TL Faizsiz Kredi Akbank'ta Hızlı Onayla Veriliyor

Akbank'tan müşterilerine özel 20 bin TL faizsiz kredi fırsatı. 2 gün içinde başvuru yapan alıyor. İşte şartlar…

Son 2 Gün! 20 Bin TL Faizsiz Kredi Akbank'ta Hızlı Onayla Veriliyor

Akbank, müşterilerine faizsiz 20 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Kampanya, 30 Nisan'a kadar mobil uygulama üzerinden başvurular için geçerli olacak. Nakit paraya sıkışan, acil nakit ihtiyacı olan herkes, Akbank’ın kampanyasından yararlanabiliyor. Sıfır faizli kredi bu devirde nakit sıkışıklığı olanlar için ilaç gibi gelirken, hızlı ve kolay kredi imkanı olması da cazip geliyor. Akbank’tan verilecek olan faizsiz kredi imkanının detayları belli oldu. Peki kimler sıfır faizli kredi alabilir? Akbank faizsiz kredi şartları neler? İşte yeni kampanyanın detayları…

FAİZSİZ KREDİ NASIL ALINIR?

Akbank, nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel bir kampanya başlattı. 30 Nisan'a kadar geçerli olan bu kampanya kapsamında, bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi ve bireysel kredi kartı başvurusu yapan müşterilere, onaylanmaları durumunda 20 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz kredi sunuluyor. Müşteriler, onay sürecinin ardından 15 Mayıs'a kadar taksitli nakit avans için başvuru yapabilirler.

KİMLER YARARLANABİLİR?

Bu özel kampanya, Axess veya Wings kredi kartları için ilk kez başvuracak olan ve sadece mobil uygulama kullanıcılarına yönelik olarak tasarlandı. Kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilere, onay sonrasında iki iş günü içinde ödemeler yapılacak.

son-2-gun-20-bin-tl-faizsiz-kredi-akbankta-hizli-onayla-veriliyor-2.jpg

AVANTAJLI ÖDEME SEÇENEKLERİ

Akbank, taksitli nakit avans işlemleri için müşterilerine sıfır faiz ve üç aylık vade seçeneği sunuyor. Bireysel kredi kartı sahipleri, taksitli nakit avans işlemlerinde herhangi bir ücret ödemeyecekler. ATM'ler üzerinden yapılacak çekimlerde ise tek seferlik işlemde üst limit 4 bin TL olarak belirlendi.

EKSTRA KOLAYLIKLAR VE ÜCRETSİZ HİZMETLER

Axess ve Wings kart kullanıcıları, kart başvurularının ardından bir yıl boyunca herhangi bir kart aidatı ödemeyecekler. Erken ödeme seçenekleri de sunan banka, faiz ve maliyetlerde indirimler uygulayacak. Müşteriler, vadesi gelmemiş taksitleri veya toplam borcu erken kapatma şansına da sahip olacaklar.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin erken ödeme işlemleri için şube veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekiyor. Ancak, taksitli nakit avans işlemi yapıldığı gün erken veya kısmi kapama işlemleri yapılamıyor. Gecikme, bloke veya yasal takip durumunda olan kredi kartı sahipleri ise bu hizmetten yararlanamayacaklar.