SSK, Bağ-Kur'lu Emekliye JEST! Bayram Öncesi 2-14 Nisan Arası Emekliye 3'lü Ödeme

SSK ve bağ-kur'lu emekliye Nisan ödeme takvimi belli oldu. 2-14 Nisan arası emeklinin IBAN numarasına 3’lü ödeme bir arada yatacak.

SSK, Bağ-Kur'lu Emekliye JEST! Bayram Öncesi 2-14 Nisan Arası Emekliye 3'lü Ödeme

Nisan ayı emekli maaşı ödeme takvimi ve bayram ikramiyesi ödemeleri merakla takip ediliyordu. Ramazan bayramı öncesi emekli maaşı alanlar için 3000 TL'lik ikramiye desteği var. Aynı zamanda nisan ayı emekli maaşlarının da öne çekilmesi bekleniyor. Milyonlarca emekli için peş peşe gelen sürprizlere bir yenisi de kamu bankaları tarafından eklendi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından emekliye verilecek promosyon miktarları arttırılırken ödemeler resmen iki katına çıktı. Emekliler 14 Nisan tarihine kadar 3’ü 1 arada ödemeyi cebine koyacak. Emekliye bayram öncesi verilecek olan ek ödeme fırsatları ve nisan ayı emekli maaşı ödeme tarihleri haberimizde…

emekliye-3-odeme-1.jpg

Emekli maaşı alanlar için kamu bankalarından Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir haber gelmişti. Emekli maaş promosyonu ücretleri Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta güncellendi. Buna ek olarak özel bankaların da yarışa dahil olması ile birlikte promosyon miktarı Her geçen gün atmaya devam ediyor. 4A 4B 4C emeklisi için yüksek promosyon fırsatları kamu bankalarının yanı sıra özel bankalar tarafından da sunuluyor. Yani Emekliye promosyon konusunda büyük bir rekabet bir kez daha başlıyordu. Buna ek olarak emekli maaşı ödemelerinin öne çekilmesi gündemde. Bayram ikramiyesi ödemelerinin de yatması ile birlikte emekliler bayram öncesi 3’ü 1 arada ödemeye kavuşacak. Emekliler için yapılacak yeni ödemeler ve detaylar haberimizde…

emekliye-3-odeme-2.jpg

EMEKLİ İÇİN 3 ÖDEMENİN TAKVİMİ BELLİ OLDU

SSK bağ-kur memur emeklisi 16 milyondan fazla emeklinin nisan ayı başında alacağı bayram ikramiyesi ödemelerinde takvim belli oldu. Emekliler bu ay bayram öncesi hem maaşlarına kavuşacak hem de bayram ikramiyesi ödemesi olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili bir açıklama yaparak tarihleri duyurmuştu.

Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri tüm emeklilere 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Önce Bağ-kur emeklileri ardından da memur ve SSK emeklileri tahsis numarası sonuna göre bayram ikramiyesi ödemesi olacak. Bu yıl bayram ikramiyesi ödemeleri yüzde 50 zamlı 3000 TL olarak yatacak.

Ayrıca emekli maaşı ödeme takviminin de güncellenmesi gündemde. Ramazan Bayramı sonrasına denk gelen emekli maaşlarının Bayram dolayısıyla öne çekilebileceği konuşuluyor. Bugün itibarıyla hükümetten bu yönde bir açıklama yapılması bekleniyor.

Kamu bankaları ve özel bankalarda ise emekli promosyon miktarları 17.500 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Emekli promosyonu almak isteyenler başvurularını Bayram öncesinde yapmaları halinde Bankalardan da promosyon ödemesi alabilecek.

emekliye-3-odeme-3.jpg

PROMOSYON BAŞVURUSUNU YAPMAK İÇİN ACELE EDİN

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi promosyonu da alarak değerlendirmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutsun. Çünkü bankalar promosyon ödemesini başvuruyu takip eden 3 iş günü içinde yapıyor. Cuma günü itibariyle de bayram tatili başlayacağı için promosyon ödemelerine başvuruların En geç salı günü yapılması gerekiyor. Emekli promosyon ödemelerinde birçok bankada cazip teklif var. Ancak şu anda en yüksek promosyon Akbank tarafından sağlanıyor.