SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Bayram Desteği 25.000 TL Verilecek

SSK ve bağ-kur emeklisine bayram sürprizi var. 25.000 TL'lik bayram desteği verilecek. Emekliler, bayram öncesi başvuru yaparak alabilecek.

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Bayram Desteği 25.000 TL Verilecek

Emekli maaşı alan SSK ve bağ-kur emeklisi için bayram öncesi sürpriz var. Seçim öncesi istediğini alamayan emeklilere bayram desteği verilecek. 25.000 TL'lik bayram desteği için açıklama geldi. Cumhurbaşkanımız talimatı ile devlet bankaları harekete geçti. Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan emeklilere bayram kredisi fırsatı tanımlandı. Milyonlarca emekli için başlatılan bayram kredisi fırsatlarının detayları ve şartları açıklandı. SSK ve bağ-kur emeklisi koşulsuz şartsız başvuru yapmaları durumunda Bayram desteği ödemesinden yararlanabilecek. 25.000 TL'lik bayram kredisi düşük faizli ve uzun vadeli olarak sağlanacak. Emekliler tercih etmeleri durumunda 50.000 TL'ye kadar da başvuru yapabilecek.

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa Bayram öncesinde birçok bankada kredi fırsatları var. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta bu konuda elini taşın altına koyan bankalar arasında yer alıyor. Emekli müşterilerine yönelik önemli bir kampanyaya imza atan 3 banka, emekliye bayram desteği ödemesi yapacak. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında emeklilere özel bir paket hazırladı. Kampanyaya dahil olmak isteyen emekliler, başvurularını 3 devlet Bankası'nın mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden şipşak yapabilecek. Emekli kredisi kampanyası kapsamında verilecek olan bayram desteği için tüm şartlar ve detaylar netleşti.

EMEKLİLERE ÖZEL BAYRAM DESTEĞİ 25.000 TL'YE YÜKSELDİ

Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank tarafından emeklilere yönelik sürpriz bir kampanya Hazırlandı. Emekli vatandaşlar için bayram desteği hazırlayan 3 kamu Bankası, başvuru yapan emeklilere tam 25.000 TL'lik nakit destek ödemesi yapacak. Bankaların emekli kredisi kampanyaları kapsamında verilecek olan bayram desteği, 36 ay vadeli olarak sunuluyor. Ödemeden yararlanmak isteyen emeklilerin başvurularını Bayram öncesinde yapmaları gerekiyor.

25.000 TL EMEKLİ BAYRAM DESTEĞİ NASIL ALINIR?

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından emeklilere yönelik olarak tanımlanan 25.000 TL'lik Bayram desteği ödemeleri için başvuru işlemleri banka şubelerinden yapılabildiği gibi dijital bankacılık hizmetleri aracılığı ile de yapılabiliyor. Mobil bankacılıkla internet bankacılığı üzerinden başvurularını tamamlamak isteyen emekliler bankanın müşterisi olmak zorunda. Banka müşterisi olmayan emekliler de üzülmesin. Çünkü çok kısa süre içinde yeni müşteri olabiliyorsunuz.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a yeni müşteri olarak başvurunuzu yapmak istiyorsanız tek yapmanız gereken mobil uygulama üzerinden müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklamak. Ardından müşteri temsilcisi ile yapacağınız görüşme sonucunda işlemlerinizi tamamlanacak ve hızlı Kredi başvurunuz alınacak.

KAMU BANKALARINDA KARŞILIKSIZ 12.000 TL'YE VARAN ÖDEME DE VAR

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta emekliye yönelik karşılıksız 12.000 TL'ye Varan promosyon desteği de var. Emekliler bu kampanyaya dahil olmak için daha önce hiç bu bankalardan maaş almamış olmalı Nokta ilk kez bu bankalara maaşını taşıyan ya da sözleşmesi dolup yenileyen emekliler 8.000 TL ile 12.000 TL arasında ödeme alabiliyor.