Tahsis No Sonu 2,4,6,8 Olan Emekliye 5000 TL Fatura Desteği! Flaş Haber Cumhurbaşkanı Onayladı

Emekliye ikramiye ve promosyon jestinden sonra fatura desteği müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı onayladı, Tahsis no sonu 2,4,6,8 Olan Emekliye 5000 TL fatura yardımı verilecek.

Tahsis No Sonu 2,4,6,8 Olan Emekliye 5000 TL Fatura Desteği! Flaş Haber Cumhurbaşkanı Onayladı

Tahsis No Sonu 2,4,6,8 Olan Emekliye 5000 TL Fatura Desteği! Flaş Haber Cumhurbaşkanı Onayladı!

Emekli maaşı alan milyonlarca kişi Mart ayının tamamlanması ile birlikte Şubat ayında yapılacak olan yeni kampanyaları ve ek ödemeleri yakından takip ediyor. Özellikle bankalar tarafından verilen promosyon ikramiyeleri emeklilerin iştahını kabartacak kadar cazip hale geldi. Birçok bankada emekli promosyon kampanyaları artarken 1 Nisan 30 Nisan arası verilecek ödeme miktarları 17.500 TL'ye kadar yükseldi. Üstelik bazı bankalar emekliye sadece promosyon vermekle kalmıyor. Aynı zamanda emekli maaşı alanlar için Fatura yardımı gibi ödeme imkanları da bulunuyor. Yeni kapsamları kampanyaları kapsamında birçok bankadan bu yönde de güzel haberler geldi. Emekli maaşı alanlar için Birçok banka fatura yardımı ödeyecek ve miktarlar belli oldu.

Milyonlarca emekli vatandaş için Mart ayında promosyon ödemeleri bugün itibariyle tamamlandı. Artık gözler nisan ayı emekli promosyon kampanyalarına çevrilmiş durumda nokta SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için birçok bankada yüksek promosyon fırsatları başladı. Emekli maaşı alanlar için promosyonlar çok cazip miktarlara yükselirken bazı bankalarda ek kampanyalarda var. Özellikle emeklilere fatura desteği verecek bankalar merak ediliyordu. 2 bankadan emekliye yönelik bomba fırsat geldi.

emekli-ek-odeme-1-001.jpg

ING BANK'TAN EMEKLİYE 5000 TL FATURA DESTEĞİ

Emekli promosyonu veren bankalar arasında yüksek promosyon fırsatları ile öncülüğü çekenlerden biri olan ING Bank 3 yıllığına maaşını kendisine Taşıyan emeklilere net 10.000 TL promosyon ödemesi yapıyor. Ancak ING Bank'ın Buna ek olarak bir kampanyası daha var. ING Bank tarafından emeklilere verilen promosyonu ek otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda 5.000 TL'lik de ek promosyon fırsatı sunuluyor. Toplam promosyon miktarı Böylece 15.000 TL'ye kadar yükseliyor.

emekli-ek-odeme-2-001.jpg

TÜRKİYE FİNANS’TAN 2500 TL FATURA YARDIMI

Emekli maaşı alan vatandaşlık için Türkiye Finans’ta cazip promosyon ve fatura yardımı sunan bankalar arasında yer alıyor. Türkiye Finans'ın emekli promosyon kapsamında verdiği promosyon miktarı net 12.500 TL olarak belirlendi. Maaşını 3 yıllığına Türkiye Finans'a taşıyarak buradan almayı davet eden emeklilere verilecek promosyon miktarı 12.500 TL olurken aynı zamanda otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 2500 TL'lik ekstra promosyon ödeniyor.

emekli-ek-odeme-3-001.jpg

EMEKLİYE ÖZEL FIRSATLAR

Bu iki bankada emekliye yönelik çok özel promosyon fırsatları ve fatura desteği var. Her iki banka içinde başvurular şubelerden yapılabildiği gibi mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden de yapılabiliyor. Promosyon ve fatura yardımının yanı sıra bu bankalarda emekliye yönelik ihtiyaç kredisi konut kredisi ve taşıt kredisi paketleri de yer alıyor. Kampanyaları değerlendirmek isteyen emekliler bankalara müracaat ederek detayları öğrenebilir.