Tarım Kredi ve TMO'da ÇILGIN indirim! 30'lu yumurta, 5 L ayçiçek yağı, 5 kg toz şeker, 1 KG tereyağı fiyatı düştü!

Tarım Kredi Market ve TMO'da çılgın kampanya başladı. Bayram öncesi indirim fırsatını yakalamak isteyenlere özel çok sayıda ürün hesaplı fiyatlarla raflarda.

Tarım Kredi ve TMO'da ÇILGIN indirim! 30'lu yumurta, 5 L ayçiçek yağı, 5 kg toz şeker, 1 KG tereyağı fiyatı düştü!

Tarım Kredi Kooperatif Market ve TMO 14 Nisan tarihine kadar geçerli Bayram indirimlerini duyurdu. Özel kampanyaları ile göz dolduran Tarım Kredi markette 30'lu koli yumurta, 5 litre ayçiçek yağı, 5 kilogram toz şeker, 1 kilogram tereyağı gibi birçok üründe kampanya var. Bayram alışverişi yapmayı planlayanlar bu kampanyalara göz atmadan alışverişe çıkmasın. Çünkü yeni kampanyalar diğer marketlerin neredeyse yarı fiyatına geliyor. Hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmak isteyenler Tarım Kredi marketin indirim listesini merakla araştırıyordu. Tarım Kredi bayram çılgınlığı ve özel fırsatlar için detaylar haberimizde…

Tarım Kredi Kooperatif Market Bayram indirimleri duyuruldu. Ekonomik fiyatları ile son dönemlerde tüketicilerin Uğrak yeri haline dönüşen Tarım Kredi marketlerde bu defa bayrama özel ekstra indirimler var. Yumurta ayçiçek yağı toz şeker tereyağı başta olmak üzere Tarım Kredi marketin indirim listesi oldukça uzun. Peki Tarım Kredi indirimli ürünler listesinde neler var? Bu hafta Tarım Kredi markete gelecek ürünler neler? Tarım Kredi Market indirimli fiyat listesi haberimizde….

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ FİYAT LİSTESİ

Bayram öncesi birçok Market zincirinde indirim yarışı başladı. Tarım Kredi Kooperatif markette indirimli ürün satışı yapacak marketlerden bir tanesi olarak öne çıkıyor. Haftanın indirimli ürünlerini duyuran Tarım Kredi Kooperatif markette öne çıkan ürünler şöyle:

Superfresh Süt Mısırı 3'lü - 49,90 Tl

Tukaş Ketçap Mayonez - 66,90 Tl

Bizim Paket Margarin - 19,00 Tl

Vita Bitkisel Yağ - 159,90 Tl

Bezelye Konservesi - 27,90 Tl

Garnitür Konservesi - 21,95 Tl

Tk Biber-Domates Salçası - 79,90 Tl

Anadolu Baldo Pirinç - 129,90 Tl

Anadolu Kuru Fasulye - 54,90 Tl

Anadolu Nohut - 46,00 Tl

Anadolu Kırmızı Mercimek - 29,00 Tl

Anadolu Buğday Unu - 76,90 Tl

Anadolu Osmancık Pirinci - 40,50 Tl

Tmo Yerli Kırmızı Mercimek - 24,00 Tl

Anadolu Pilavlık Bulgur - 19,50 Tl

Anadolu Yeşil Mercimek + Domates Salçası - 76,90 Tl

TARIM KREDİ MARKET AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

Tarım Kredi Kooperatif Market ayçiçek yağı fiyatları da indirimde. Tarım Kredi 5 L ayçiçek yağı ve TMO 5 litre ayçiçek yağı 135 TL Fiyat etiketi ile bayrama kadar raflarda olmaya devam edecek. Ayrıca Tarım Kredi markette 30'lu yumurta 5 kilogram toz şeker ve 1 kilogram tereyağı da indirimli olarak sizlerle buluşuyor.