Vakıfbank'tan emekliye YENİ DESTEK paketi! 50 Bin TL ödeme 12.12'de açıklandı

Vakıfbank’ın emekliye yönelik yeni destek paketi açıklandı. 50.000 TL ödemeler yarından itibaren başlıyor.

Vakıfbank'tan emekliye YENİ DESTEK paketi! 50 Bin TL ödeme 12.12'de açıklandı

Vakıfbank, emekli müşterileri için yeni hızlı kredi kampanyası yaptı. Sadece emeklilere özel ihtiyaç kredisi sunan banka, düşük faiz oranı ve uzun vade ile emeklinin nakit ihtiyacını bitiriyor. Kolay ve hızlı nakit destek imkanları ile öne çıkan kamu bankası, başvuru yapan emekli müşterilerine bayram öncesi tam 50.000 TL acil kredi veriyor. Vakıfbank acil kredi kampanyasına ilişkin tüm şartlar haberimizde…

Emekli maaşı alan milyonlarca kişi için kamu bankasından müthiş bir kampanya geldi. Bayrama sayılı günler kala Vakıfbank acil kredi kampanyası emekliler için başladı. Türkiye genelindeki tüm emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamaya kararlı olan Vakıfbank, başvuru yapanlara yarından itibaren 50 bin TL ödeme yapacak. Yeni emekli kredisi paketi ile ilgili şartlar ve detaylar da netleşti. İşte Vakıfbank emekli kredisi ile ilgili detaylar…

EMEKLİYE ÖZEL KREDİ PAKETİ AÇIKLANDI

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşın bayram öncesi yaşadığı nakit para krizine çözüm Vakıfbank’tan geldi. Emekli kredisi paketi hazırlayan Vakıfbank, 17 milyona yakın emekliye 50.000 TL’ye kadar düşük faizli, hızlı kredi veriyor. Emekli maaşı alanlar, maaşlarını da Vakıfbank’a taşımaları halinde ekstra ikramiye almaya hak kazanıyor.

EMEKLİYE KREDİ PAKETİ DETAYLARI

Vakıfbank emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 50.000 TL üst limitli kredi verirken 36 ay vade uyguluyor. Bu kredinin faiz oranı ise yüzde 5,44 oldu. Vakıfbank’tan 50.000 TL kredi alan bir emekli aylık 3 bin 866 TL taksit ödemesi yaparken toplam geri ödeme miktarı ise 139 bin 187 TL olacak.

EMEKLİ KREDİSİ ŞARTLARI

Vakıfbank’ın emekliye sunduğu yeni kredi paketinde şartlar da netleşti. 80 yaş altı olan tüm emekliler, bu kampanyadan yararlanabiliyor. Başvuru işlemleri ise Vakıfbank şubeleri mobil bankacılık uygulaması ya da internet bankacılığı üzerinden yapılabiliyor. Bayram öncesi emekli kredisi almak isteyenler için son tarih 5 Nisan 2024. Bu tarihe kadar başvurunuzu belirtilen kanallardan rahatlıkla yapabilirsiniz.