Vekaletle kurbanlık fiyatları 2024! Diyanet az önce açıkladı

Vekaletle kurbanlık kesim ücreti 2024 belli oldu nokta diyanet Az önce vekaletle Kurbanlık fiyatlarını duyurdu.

Vekaletle kurbanlık fiyatları 2024! Diyanet az önce açıkladı

Vekaletle kurban kesim bedeli 2024, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Az önce son dakika olarak açıklandı. Diyanet yaptığı açıklamada, Yurtiçi vekaletle kurban kesim ücretinin 11.750 TL yurtdışında ise 4.750 TL olduğunu bildirdi.

Kurban Bayramı için geri sayım devam ederken kurbanlık fiyatları 2024 gündemden düşmüyor. Bir yandan da vekaletle kurban kesim bedelleri araştırılıyor. Yurtiçi ve yurt dışı vekaletle kurban kesim bedelleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı.

VEKALETLE KURBANLIK KESİM FİYATLARI BELLİ OLDU

Kurban bayramına kısa süre kala Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından vekaletle kurbanlık kesim fiyatları açıklandı. Başkanlıkta düzenlenen tören sonrasında Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş yeni kurbanlık bedellerini duyurdu.

Ali erbaş açıklamasında vekaletle kurban kesim bedellerinin yurt içinde 11.750 TL olduğunu belirtirken yurt dışında ise 4750 TL olduğunu vurguladı.

GEÇEN YIL VEKALETLE KURBAN KESİM BEDELİ NE KADARDI?

Türkiye'deki ekonomik kriz bu yıl kurbanlık fiyatlarına da yansıdı. Geçtiğimiz yıl yurt içinde vekaletle kurban kesim ve deniz 5950 TL yurtdışında ise 2750 TL olmuştu. Bu yılki kurbanlık fiyatları 2 katından fazlaya çıktı.