19 yaşındaki üvey oğlu ile kaçan kadından pes dedirten itiraf

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şoke eden olaylar işlenmeye devam ediliyor. Canlı yayınlanan programdaki olaylar ekran başındaki izleyicilere şok üstüne şok yaşatıyor.

19 yaşındaki üvey oğlu ile kaçan kadından pes dedirten itiraf

Müge Anlı’nın programında işlenen bir konu daha tüm Türkiye’yi şaşkına çevirdi. 19 yaşındaki üvey oğlu ile kaçtığı iddia edilen 29 yaşındaki kadının canlı yayındaki itirafı başta Müge Anlı olmak üzere herkesi şaşırttı. Müge Anlı’yı çileden çıkaran olayın detayları ekran başındaki izleyiciye de şok üstüne şok yaşattı. Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen Umut Bey, eşini 8 yaşındaki kızını da alarak 19 yaşındaki üvey oğlu ile birlikte kaçtığını iddia etti. Tuğçe Hanım, canlı yayına telefon bağlantısı gerçekleştirerek hakkındaki iddiaları kabul etti.

ÜVEY OĞLU İLE KAÇTI

Hafta içi her gün ATV ekranlarında canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm Türkiye’yi şaşkına çeviren bir konu işlenmeye başlandı. Umut Bey, Müge Anlı ive ekibinden yardım istedi ve canlı yayında anlattıklarıyla herkesi şoke etti. Umut Bey, eşinin 8 yaşındaki kızını da alarak 19 yaşındaki üvey oğlu ile kaçtığını iddia etti. Eşi ve oğlunun beraber kaçtıklarını iddia eden Umut Bey, 8 yaşındaki kızının velayetinin kendisine verilmesini talep ediyor.

19-yasindaki-uvey-oglu-ile-kacan-kadindan-pes-dedirten-itiraf.jpg

ÜVEY OĞLUNA AŞIK OLDU İDDİASI

8 yaşındaki kızını geri getirerek velayetini kendisine vermesini isteyen ve eşine bu yönde çağrı yapan Umut Bey, 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki üvey annesi ile kaçtığını iddia etti. Tuğçe’nin üvey oğluna aşık olduğunu öne süren baba Umut, 8 yaşındaki kızı için gözyaşı döktü ve kızının velayetini almak için resmi makamlara seslendi. Canlı yayında yaşadıklarını sitem eden Umut Bey, ‘Sizden nefret bile etmeyeceğim. Kızımla sıfırdan bir hayat kuracağım’ dedi.

CANLI YAYINDA ŞAŞKINA ÇEVİREN İTİRAF

İddiaların odağındaki Tuğçe Hanım’ın canlı yayına telefon bağlantısı gerçekleştirmesi ile büyük yüzleşme gerçekleşti. Umut Bey’in eşine ‘8 yaşındaki kız çocuğunun sizi öyle birlikte görmesi iyi bir şey mi?’ diye sorması üzerine üvey oğlu ile beraber kaçan Tuğçe, ‘Aynı yatakta yatarken bizi görmesine izin vermem. Sen bizim aramıza yatırıyordun çocuğu’ diye karşılık verdi. Bu sözler üzerine çok sinirlenen Müge Anlı, ‘Sen ne diyorsun terbiyesiz kadın! Anne ile babanın arasına çocuk yatar. Babası çocuğuna sarılıp uyur. Utanmıyor musun sen?’ diyerek tepki gösterdi.

19-yasindaki-uvey-oglu-ile-kacan-kadindan-pes-dedirten-itiraf-001.jpg

BABASININ EŞİYLE KAÇTI

Duyanları dumur eden olayın detayları ağızları açık bırakırken Umut Bey’in yaşadıkları herkesin üzerinde büyük bir şok etkisi yarattı. Babasının eşi ile kaçan 19 yaşındaki Mustafa da canlı yayına telefon bağlantısı gerçekleştirdi ve ‘Pişman değilim. Böyle olması gerekiyordu’ dedi.