31 Mart sandık görevlisi ücreti 2024! Güncel bina sorumlusu, sandık başkanı ve sandık memuru ücretleri

31 Mart yerel seçimlerinde sandık görevlisi ücretleri güncellendi. Peki 31 Mart sandık görevlisi ücreti kaç TL oldu? 2024 seçim görevlisi ne kadar olacak?

31 Mart sandık görevlisi ücreti 2024! Güncel bina sorumlusu, sandık başkanı ve sandık memuru ücretleri

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde, kamu çalışanları görev ücretlerini merak ediyor. Türkiye genelinde, 81 il ve 973 ilçede yapılacak seçimler için sandık başında görev alacak olanlar, yeni ücret düzenlemesini konuşuyor. Seçimde sandık başkanı, sandık memuru ve bina sorumlusu gibi rolleri üstlenecek kişilerin ücretleri, memur maaş katsayısına göre belirleniyor. İşte, 2024 yılı sandık görevlisi ücretlerine dair son gelişmeler…

31 Mart yerel seçimlerine bir gün kala sandık görevlisi ücretleri 2024 yapından Takip ediliyor. Sandık görevi başında çok sayıda vatandaş ve kamu görevlisi çalışacak. Seçim görevlisi ücretleri 2024 güncellendi. Bina sorumlusu, sandık başkanı ve sandık memuru ücretleri değişiklik gösteriyor. Peki 2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar kaç TL oldu? 31 Mart seçim görevlisi kaç TL alacak?

2024 SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ AÇIKLANDI

31 Mart'ta yapılacak seçimler için sandık görevlisi, bina sorumlusu ve sandık başkanlarının alacağı ücretler güncellendi. Sandık kurulu başkanları bu seçimde 2.947 TL, sandık memurları 2.088 TL, partili üyeler 1.044 TL ve bina sorumluları 2.936 TL ücret alacak. Bu ücretler, seçim görevlilerinin önemli görevlerinin bir karşılığı olarak belirlendi.

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ NE ZAMAN VE NEREYE YATACAK?

Sandık görevlisi ücretlerinin yatırılacağı tarih ve banka henüz kesinleşmiş değil. Ancak, geçmiş seçimlerde olduğu gibi Nisan ayı sonuna kadar kamu bankaları aracılığıyla ödemelerin yapılması bekleniyor.

SEÇİM GÖREVLİLERİ İÇİN İZİN MÜJDESİ

Sandık görevlileri, 31 Mart'taki yoğun çalışma sonrası 1 Nisan Pazartesi gününü idari izinli olarak geçirebilecek. Bu, sandık kurullarında görev alacak kamu personelinin yorucu bir günün ardından dinlenme fırsatı yakalayacağı anlamına geliyor.

SANDIK GÖREV YERLERİ NASIL SORGULANIR?

Sandık görevlileri, görev yerlerini e-Devlet üzerinden kolayca sorgulayabilir. "Yurt içi Seçim Görevlendirme Bilgisi Sorgulama" hizmeti ile görev yerlerine ulaşabilirler.