4A 4B 4C Emeklisine 12 Bin TL EK İKRAMİYE! Ödemeler 22-23-24 Nisan'da Hesaplarda

Emekli vatandaşlara müjdeli haber! 4A, 4B, 4C kapsamındaki emeklilere 12 bin TL ek ikramiye! Detaylar için okumaya devam edin.

4A 4B 4C Emeklisine 12 Bin TL EK İKRAMİYE! Ödemeler 22-23-24 Nisan'da Hesaplarda

4A 4B 4C Emeklisine 12 Bin TL EK İKRAMİYE! Ödemeler 22-23-24 Nisan'da Hesaplarda - Nisan ayı, emekliler için sevinçli haberlerle başladı. Türkiye'nin dört bir yanındaki emekliler, özellikle 4A, 4B ve 4C'den emekli olanlar için büyük bir müjde geldi. Yapılan son duyuruya göre, bu Pazartesi itibarıyla emekli hesaplarına 12 bin TL'lik ek ikramiye yatırılacak.

Emekliler için yepyeni bir ek ödeme haberi var. Hem TBMM’den hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan onay çıktı. 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliye ek ikramiye sürprizi geldi. Milyonlarca emekli Nisan ayı boyunca başvurusunu yapması halinde hemen ödeme alacak. 4A 4B 4C emeklisine 12 Bin TL EK İKRAMİYE ödemesi için tarihler de belli oldu. 22-23-24 Nisan'da ödemeler emeklinin IBAN numarasına yatacak. Başvurular ise son derece pratik yapılacak. Emekliler şubeye bile gitmeden bankaların mobil uygulamalarından dakikalar içinde başvuru yapabilecek. İşte emekliye en yüksek promosyon veren bankalar ve başvuru detayları…

4a-4b-4c-emeklisine-12-bin-tl-ek-ikramiye-odemeler-22-23-24-nisanda-hesaplarda-1.jpg

EMEKLİLERE NİSAN AYI SÜRPRİZLERİ

Seçim öncesinde beklenen ara zam gerçekleşmese de, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından emeklilere yönelik yeni bir jest daha yapıldı. Kamu bankaları başta olmak üzere, özel bankalar da bu yeni ek ödemeyle birlikte promosyon miktarlarını artırdı.

4a-4b-4c-emeklisine-12-bin-tl-ek-ikramiye-odemeler-22-23-24-nisanda-hesaplarda-2.jpg

KAMU VE ÖZEL BANKALARDAN CAZİP PROMOSYONLAR

Cumhurbaşkanının açıklamasının ardından başlayan rekabetle, kamu bankalarının promosyon artışları özel sektöre de sıçradı. Nisan ayının sonuna kadar sürecek olan bu promosyon yarışında, bazı özel bankalar emeklilere 12 bin TL'ye varan ek ödemeler sunuyor.

4a-4b-4c-emeklisine-12-bin-tl-ek-ikramiye-odemeler-22-23-24-nisanda-hesaplarda-3.jpg

HANGİ BANKALAR YÜKSEK PROMOSYON VERİYOR?

İş Bankası başta olmak üzere, birçok özel banka emekli maaşını taşıyan müşterilere cazip promosyonlar sunmaktadır. Özellikle İş Bankası'nın emeklilere sunduğu 12.000 TL'ye varan promosyon, büyük ilgi görüyor.

Bu Nisan, emekliler için finansal fırsatlarla dolu bir dönem olacak. Yeni ek ödemeler ve artan promosyon miktarlarıyla, emekli vatandaşlar, maaşlarının üzerinde ekstra gelir elde etme şansına sahip olacaklar.

Emekliler, bu fırsatları değerlendirmek için bankalarla iletişime geçerek veya bankaların web sitelerini ziyaret ederek en güncel promosyon bilgilerine ulaşabilirler. Bu promosyonlar, emeklilik günlerini maddi açıdan daha rahat ve keyifli hale getirebilir. Emeklilik planınıza ek ödemeleri dahil ederek, geleceğinize yönelik daha sağlam adımlar atabilirsiniz.