9 Günlük Bayram Tatili Başlarken Yollarda Son Durum!

Bayram tatilini farklı şehirlerde geçirmek isteyen vatandaşlar, tatil planlarını yaptı ve yola çıkmak için hazırlıklarını tamamladı. Peki, tatilin başlamasıyla birlikte yollarda yoğunluk yaşanıyor mu? İşte güncel yol durumu…

9 Günlük Bayram Tatili Başlarken Yollarda Son Durum!

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla Anadolu Otoyolu’nun Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya kesimlerinde trafik akışı gözlemleniyor. Özellikle Bolu bölgesinde, Ankara yönüne giden sürücüler Bolu Dağı'nın çeşitli viyadüklerinde ve tünel girişlerinde yoğunluğa neden oluyor.

Gerede, Yumrukaya ve Yeniçağa gibi kesimlerde ise trafik yoğun olmasına rağmen akıcı bir şekilde devam ediyor. Karabük yönünde de D-100 kara yolunda araç yoğunluğu zaman zaman artış gösteriyor.

Düzce ve Bolu Dağı Tüneli civarında, Ankara istikametinde trafik akıcı şekilde ilerlerken, Kuzey Marmara ve Anadolu Otoyolu’nun Kocaeli bölgesinde özellikle tünel girişleri ve rampalarda araç sayısındaki artış göze çarpıyor.

Sakarya’nın Hendek ilçesi civarında da zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yetkililer, trafik akışının sorunsuz devam etmesi için belirlenen noktalarda gerekli önlemleri almış durumda.

Tatil süresince yola çıkacak olan sürücülerin trafik kurallarına dikkat etmeleri, uzun yolculuklar öncesi araç bakımlarını yaptırmaları ve yol durumu hakkında bilgi sahibi olmaları önem taşıyor.