Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde zincirleme trafik kazası

Yaklaşan Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla vatandaşlar memleketlerine gitmek üzere yola çıkmaya başladı. Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kalırken bayram tatili ise kamu kurumları ve okullarda 5 Nisan 2024 Cuma günü başladı.

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde zincirleme trafik kazası

Bu yıl bayram tatili 9 gün sürecek. Son iş günü olan Cuma gününün ardından vatandaşlar memleketlerine gitmek üzere yola çıktı. Bayramı memleketlerinde geçirmek isteyenler ve bayramda tatil planı yapanlar yolculuğa başlarken maalesef kaza haberleri de geliyor. Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinden gelen kaza haberinin detayları takip ediliyor. 9 araçlı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

BAYRAM TATİLİ YOLUNLUĞU BAŞLADI

Yollarda bayram tatili yoğunluğu başladı. Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kalırken bayram tatili için yola çıkan vatandaşlar da trafikte araç yoğunluğuyla karşılaştı. Bilindiği gibi bayram tatili 9 güne uzatılmıştı. Bayram tatiliyle birlikte memleketlerine gitmek üzere araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar yolların kalabalığı karşısında şaşırıyor. Bayram tatili sebebiyle yoğunluğun yaşandığı Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.

anadolu-otoyolu-sakarya-gecisinde-zincirleme-trafik-kazasi.jpg

2 ARAÇ ÜST ÜSTE ÇIKTI

9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında can kaybı yaşanmadı. 2 kişinin yaralandığı kazada 2 aracın üst üste çıktığını görenler ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. Akıcı trafik yoğunluğunun yaşandığı Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde meydana gelen zincirleme trafik kazasının ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini yaptıktan sonra yaralı vatandaşlar ambulanslara alınarak hastaneye sevk edildi. Kazanın ardından bölgede trafik yoğunluğunun daha da arttığı öğrenilirken araçların kaldırılması sonrası trafik akışı normale döndü. Meydana gelen zincirleme trafik kazasıyla ilgili inceleme başlatıldı.