Bahar dizisinde Timur ve Evren arasındaki bağ ortaya çıktı

Bahar dizisi yeni bölümü ile yine ekranda fırtına gibi esti. Dizinin son bölümünde Timur ve Evren arasındaki bağ izleyicide merak uyandırdı.

Bahar dizisinde Timur ve Evren arasındaki bağ ortaya çıktı

Show TV’de iddialı bir başlangıç yapan Bahar 8. Bölüm ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Bahar’ın tüm gerçekleri öğrenmesi beklenirken izleyici adeta ters köşe oldu. Çünkü Evren’in hikayesi herkesi bambaşka bir noktaya taşırken bir yandan da bir hayli merak uyandırdı. Timur ve Evren’in bir dönem aynı evde yaşadığının ortaya çıkması ile bu bağ araştırılmaya başlandı. Peki Timur ve Evren akraba mı?

"Bahar" dizisinde Evren karakterinin geçmişi ve gerçek kimliği büyük bir sürprizle ortaya çıktı. İlk başlarda Evren'in Timur'un babası Aziz Yavuzoğlu ile bir bağlantısı olduğu düşünülse de, aslında durum oldukça farklıymış. Evren'in gerçek adının Ali olduğunu ve çocukluğunda Timur'la aynı evde yaşadığı ortaya çıktı. Ablası Selma'nın Aziz ile ilişkisi ve sonrasında yaşanan trajik olaylar, Evren'in hayatını kökten değiştirmiş.

EVREN'İN ABLASININ TRAJİK SONU

Evren (asıl adıyla Ali), ablası Selma'nın Aziz Yavuzoğlu ile olan ilişkisi nedeniyle Timur'la aynı evde büyüyor. Ancak Selma'nın hamileyken Nevra tarafından itilmesi sonucu yaşanan trajik olaylar zinciri, hem bebek hem de Selma'nın ölümüne yol açıyor. Bu olaydan sonra Evren, Nevra tarafından Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakılıyor.

Evlatlık olarak yeni bir aileye katılan Evren, Ali isminden Evren ismine geçiş yapıyor. Ablasıyla farklı soyadlara sahip olmasının sebebi de bu yeni başlangıç. Böylece, Timur ve Evren arasında doğrudan bir akrabalık bağı olmamasına rağmen, onları bir araya getiren karmaşık aile geçmişleri ve yaşanmış acılar bulunuyor.